Prima pagină D:News

Fotbalistii sunt porci!

09.23.2009 | ● Vizualizări: 382
Fotbalistii sunt porci!     kune kune, fotbal, purcei, crazy zoo, zoologie, stiri funny, marea britanie + zoom
Galerie foto (2)

Nu aveam de-a face cu o figura de stil. Fotbalistii de fata chiar sunt porci. Pentru ca nimic nu le provoaca mai multa placere purcelusilor de la ferma Pennywell Farm din Devon, Marea Britanie decat sa bata mingea toata ziua, jucand fotbal.

Purceii in miniatura sunt innebuniti dupa fotbal. Nici macarfaptul ca mingea este la fel de mare precum statura lor nu-iimpiedica sa incinga o miuta. Imediat ce mingea este aruncata interen, purcelusii incep sa se agite nervos si se reped cu totiiasupra ei, in faze care ar fi scris istorie la Procesul Etapei. Sinici macar nu au nevoie de tricouri intrucat provin din doua speciidiferite foarte usor de distins - patati versus bruni.

Doar pentru ca sunt micuti, nu inseama automat si ca purceii dinDevon fac un joc curat - fermierul Chris Murray, arbitrulinfruntarilor, scotand de multe ori cartonasul rosu. Dupa meci,atat invingatorii cat si cei care au pierdut se bucura de obinemeritata baie in noroi.Minusculii purcei fotbalisti sunt cei mai mici porci din lume,fiind o varianta a unei specii neozeelandeze foarte rare, kunekune. Timp de 10 ani, prin programe selective si controlate deimperechere, fermierii de la Pennywell au urmarit obtinerea acesteivariante - niste purcei care la maturitate ajung la statura uneipisici.

Chris Murray, seful fermei, un mare impatimit de fotbal, jucaintr-o zi de anul trecut fotbal cu alti angajati ai fermei, cand aobservat ca purceii kune kune urmareau cu totii, cu foarte mareatentie, partida. De aici pana la a ideea de a-i transforma inpurcelusi fotbalisti a mai fost un singur pas.

Sursa: PennywellCiteste Triunghiul de Aur, "Bermudele"heroinei, episodul de astazi al maratonului Descopera SecreteleMafiei!

CITESTE SI: