Prima pagină D:News

Fotbalistii sunt porci!

Redactia Descopera.ro | 09.23.2009 | ● Vizualizări: 449
Fotbalistii sunt porci!     kune kune, fotbal, purcei, crazy zoo, zoologie, stiri funny, marea britanie + zoom
Galerie foto (2)

Nu aveam de-a face cu o figura de stil. Fotbalistii de fata chiar sunt porci. Pentru ca nimic nu le provoaca mai multa placere purcelusilor de la ferma Pennywell Farm din Devon, Marea Britanie decat sa bata mingea toata ziua, jucand fotbal.

Purceii in miniatura sunt innebuniti dupa fotbal. Nici macar faptul ca mingea este la fel de mare precum statura lor nu-i impiedica sa incinga o miuta. Imediat ce mingea este aruncata in teren, purcelusii incep sa se agite nervos si se reped cu totii asupra ei, in faze care ar fi scris istorie la Procesul Etapei. Si nici macar nu au nevoie de tricouri intrucat provin din doua specii diferite foarte usor de distins - patati versus bruni.

Doar pentru ca sunt micuti, nu inseama automat si ca purceii din Devon fac un joc curat - fermierul Chris Murray, arbitrul infruntarilor, scotand de multe ori cartonasul rosu. Dupa meci, atat invingatorii cat si cei care au pierdut se bucura de o binemeritata baie in noroi.Minusculii purcei fotbalisti sunt cei mai mici porci din lume, fiind o varianta a unei specii neozeelandeze foarte rare, kune kune. Timp de 10 ani, prin programe selective si controlate de imperechere, fermierii de la Pennywell au urmarit obtinerea acestei variante - niste purcei care la maturitate ajung la statura unei pisici.

Chris Murray, seful fermei, un mare impatimit de fotbal, juca intr-o zi de anul trecut fotbal cu alti angajati ai fermei, cand a observat ca purceii kune kune urmareau cu totii, cu foarte mare atentie, partida. De aici pana la a ideea de a-i transforma in purcelusi fotbalisti a mai fost un singur pas.

Sursa: Pennywell

Citeste Triunghiul de Aur, "Bermudele" heroinei, episodul de astazi al maratonului Descopera Secretele Mafiei!

CITESTE SI: