Prima pagină D:News

Tandberg aduce in premiera in Romania cele mai noi solutii de videoconferinta

09.23.2009 | ● Vizualizări: 119
Tandberg aduce in premiera in Romania cele mai noi solutii de videoconferinta     Tandberg, videoconferinta, teleprezenta, echipament video, afaceri, Norvegia + zoom
Galerie foto (1)

Imagineaza-ti zeci de oameni aflati in tari diferite, din toate colturile lumii, prezenti in acelasi timp in aceeasi sala de conferinta. Aceasta este propunerea de a carei materializare se si ocupa de mai bine de 75 de ani compania norvegiana Tandberg.

Tandberg, liderul mondial in solutii de videoconferinta siteleprezenta, prezinta in Romania cele mai noi terminale si produsede infrastructura destinate predominant mediului de afaceri. De lacamere web cu tehnologie avansata, pentru imagini de calitatesuperioara si pana la adevarate studiouri de videoconferinte,produsele TANDBERG reprezinta metode de optimizare, indiferent dedimensiunile afacerii in care acestea sunt implementate.

Prin teleprezenta, angajatii oricarei companii sunt alaturi decolegi, clienti sau parteneri de afaceri aflati la mii de kilometridistanta, cu ajutorul unei tehnologii revoltionare, ce reducenevoia deplasarilor si creste eficienta.

Tandberg, compania numarul 1 pe piata solutiilor de comunicatiivideo, transforma perceptia asupra videoconferintelor, punandaccept pe necesitatea trairii unei experiente cat mai naturale acomunicarii, demonstrand cum barierele spatiului pot firupte.

Alaturi de mai multe grupuri romanesti implicate in tehnologiainformatiei din tara noastra, miercuri, 23 septembrie, de la ora9:30, la Hotel Hilton, Tandberg si-a anuntat oficial sosirea pepiata din Romania, nu doar prin intermediul partenerilor, ca panaacum, ci chiar in persoana unui reprezentant, Razvan Atimariti.

Citeste Triunghiul de Aur, "Bermudele"heroinei, episodul de astazi al maratonului Descopera SecreteleMafiei!

CITESTE SI: