Prima pagină D:News

Sex-calculatorul iti judeca viata sexuala

09.24.2009 | ● Vizualizări: 2493
Sex-calculatorul iti judeca viata sexuala      sex, viata sexuala, controale medicale, parteneri + zoom
Galerie foto (1)

O noua initiativa britanica isi propune sa-i sensibilizeze pe cetateni cu privire la sexul protejat. Lloydspharmacy, un lant de farmacii din Marea Britanie, a lansat online "Sex calculator", prin intermediul caruia poti afla in cateva secunde, evident dupa ce ai introdus o serie de informatii foarte personale, o estimare a partenerilor sexuali “indirecti”.

Cat te-ai considera de "virtuos", rezultatul tot e un numar cu6-7 cifre. Tocmai de aceea, in opinia specialistilor, Sex-calculatorulreprezintao metoda de sensibilizare a publicului larg care poate face peoricine sa inteleaga riscurile la care se expune daca nu seprotejeaza. "Cand ne culcam cu cineva nu o facem doar cu aceapersoana, ci si cu toti partenerii precedenti ai acesteia,respectivii partneri ai acestora si asa mai departe. Este importantca oamenii sa inteleaga cat de expusi sunt in fata bolilor cutransmitere sexuala si sa-si ia precautiile necesare, de laprezervative la controalele medicale periodice", a explicat ClareKerr, responsabila cu sanatatea sexuala la Lloydspharmacy.

In medie, un barbat englez declara ca a intretinut raporturisexuale cu 9 femei, in timp ce femeia britanica marturiseste 6,3parteneri. Se obtine prin urmare o medie de 7,65 parteneri pe capde supus al Maiestatii Sale. In sex-calculatorul online alfarmaciei au fost inserate date apartinand la 6.000 de engleziadulti, in baza carora sunt realizate calculele probabilistice alecelorlalti participanti la test. Prin urmare, cand se introducevarsta fiecarui partener avut, calculatorul analizeaza baza de datepentru vizualizarea numarului de posibili parteneri de sex.

Procesul este apoi repetat pe 5 ulterioare "generatii" departeneri, conform teoriei celor sase grade de separare, o ipotezacare spune ca orice persoana poate fi legata de altele printr-unlant de cunostinte cu maxim 5 intermediari. Aplicand aceastametoda, cercetatorii de la Lloydspharmacy au calculat ca un adultenglez a avut relatii sexuale indirect cu 2.811.024 depersoane.

Sursa:La Repubblica

Citeste America de Sud, taramul sangeroaselorcarteluri, episodul de astazi al maratonuluiDescopera Secretele Mafiei!

CITESTE SI: