Prima pagină D:News

Iata cum arata omul-capra din Zimbabwe

10.01.2009 | ● Vizualizări: 1232
Iata cum arata misterioasa creatura din Zimbabwe     no tags + zoom
Galerie foto (6)

In urma cu mai multe saptamani, Descopera.ro aducea in atentie o stire conform careia oficialii locali din satul african Maboleni, Zimbabwe anuntau ca in regiune o capra a dat nastere unui vlastar cu aspect monstruos, cu trup de capra si cap de om. Astazi agentiile au eliberat si cateva imagini reale ale "hibridului".

Gasiti aici stirea Omul-capraa bagat spaima in africani

O investigatie derulata de o comisie guvernamentala in Mabolenia analizat cazul ciudatului animal, care, intre timp, a fostincinerat. Guvernatorul Jason Machaya si oficialii politiei auprivit fotografiile hibridului si i-au interogat pe martoriioculari.Diferite teorii au circulat prin sat. Batranii suspecteaza capuiul ar fi fost de fapt un bebelus transformat in capra prinincantatii de vrajitorie, in timp ce oamenii mai tineri din sat iauin calcul posibilitatea ca bizarul animal sa fie un experimentgenetic secret, coordonat de guvern.

Nyoni, posesorul caprei-mama, are cincisprezece astfel deanimale in gospodarie, dintre care majoritatea sunt puii aceleiasicapre si insista ca "este pentru prima oara cand capra mea a nascutasa ceva".

Cazul nu este unul izolat, luna septembrie a fost una presaratacu tot soiul de aparitii si creaturi bizare, peste tot in lume.

Recent, o aratare ciudata, cu pielea lucioasa, a fostdescoperita si ucisa pe o plaja din Panama, iar scheletul unei micicreaturi neidentificate a fost dezvaluit in Mexic. De asemenea,pretinse creaturi Yeti au fost filmate in mai multe locuri dinPolonia.

Sursa:Bild

Citeste Traditiile mafiote italiene, legilenescrise ale crimei, episodul de astazi al maratonuluiDescopera SecreteleMafiei.

CITESTESI: