Prima pagină D:News

Iata cum arata omul-capra din Zimbabwe

Redactia Descopera.ro | 10.01.2009 | ● Vizualizări: 1466
Iata cum arata misterioasa creatura din Zimbabwe     no tags + zoom
Galerie foto (6)

In urma cu mai multe saptamani, Descopera.ro aducea in atentie o stire conform careia oficialii locali din satul african Maboleni, Zimbabwe anuntau ca in regiune o capra a dat nastere unui vlastar cu aspect monstruos, cu trup de capra si cap de om. Astazi agentiile au eliberat si cateva imagini reale ale "hibridului".

Gasiti aici stirea Omul-capra a bagat spaima in africani

O investigatie derulata de o comisie guvernamentala in Maboleni a analizat cazul ciudatului animal, care, intre timp, a fost incinerat. Guvernatorul Jason Machaya si oficialii politiei au privit fotografiile hibridului si i-au interogat pe martorii oculari.

Diferite teorii au circulat prin sat. Batranii suspecteaza ca puiul ar fi fost de fapt un bebelus transformat in capra prin incantatii de vrajitorie, in timp ce oamenii mai tineri din sat iau in calcul posibilitatea ca bizarul animal sa fie un experiment genetic secret, coordonat de guvern.

Nyoni, posesorul caprei-mama, are cincisprezece astfel de animale in gospodarie, dintre care majoritatea sunt puii aceleiasi capre si insista ca "este pentru prima oara cand capra mea a nascut asa ceva".

Cazul nu este unul izolat, luna septembrie a fost una presarata cu tot soiul de aparitii si creaturi bizare, peste tot in lume.

Recent, o aratare ciudata, cu pielea lucioasa, a fost descoperita si ucisa pe o plaja din Panama, iar scheletul unei mici creaturi neidentificate a fost dezvaluit in Mexic. De asemenea, pretinse creaturi Yeti au fost filmate in mai multe locuri din Polonia.

Sursa: Bild

Citeste Traditiile mafiote italiene, legile nescrise ale crimei, episodul de astazi al maratonului Descopera Secretele Mafiei.

CITESTE SI: