Prima pagină D:News

Asgarda – amazoanele se ridica din Carpatii ucrainieni

Redactia Descopera.ro | 10.02.2009 | ● Vizualizări: 659
Asgarda – amazoanele se ridica din Carpatii ucraineni     amazoanele moderne, Ucraina, femei razboinice, arte martiale, Carpati, trafic de carne vie, violenta, lupte + zoom
Galerie foto (7)

In Ucraina, o tara unde femeile sunt victime ale traficului de carne vie si ale violentei domestice, un nou trib de reprezentante ale sexului slab vrea sa isi demonstreze duritatea si puterea.

Autointitulate "Asgarda", aceste amazoane moderne cauta sa dobandeasca autonomie totala intr-o lume a barbatilor. Refugiat la adapostul Muntilor Carpati de pe teritoriul Ucrainei, tribul este constituit din 150 de femei de etati diferite, in special din tinere, conduse de Katerina Tarnouska in varsta de 30 de ani.

Reinviind traditiile tribale ale Amazoanele Scite din mitologia Greciei Antice, femeile Asgarda se antreneaza in arte martiale, instruite de fostul maestru sovietic in karate Volodymyr Stepanovytch si deprind aptitudini cotidiene dar si vocationale care sa le permita o dezvoltare optima multilaterala.

Putine dovezi fizice existau despre acest trib pana recent, cand fotograful francez Guillaume Herbaut s-a intalnit cu Asgarda in 2004 in toiul Revolutiei Portocalii si a surprins in cateva cadre modul de viata al "amazoanelor".

Sursa: Dangerousminds

Citeste REDESCOPERA SECRETELE MAFIEI, episodul de astazi al maratonului Descopera Secretele Mafiei.

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI