Prima pagină D:News

Asgarda – amazoanele se ridica din Carpatii ucrainieni

10.02.2009 | ● Vizualizări: 594
Asgarda – amazoanele se ridica din Carpatii ucraineni     amazoanele moderne, Ucraina, femei razboinice, arte martiale, Carpati, trafic de carne vie, violenta, lupte + zoom
Galerie foto (7)

In Ucraina, o tara unde femeile sunt victime ale traficului de carne vie si ale violentei domestice, un nou trib de reprezentante ale sexului slab vrea sa isi demonstreze duritatea si puterea.

Autointitulate "Asgarda", aceste amazoane moderne cauta sadobandeasca autonomie totala intr-o lume a barbatilor. Refugiat laadapostul Muntilor Carpati de pe teritoriul Ucrainei, tribul esteconstituit din 150 de femei de etati diferite, in special dintinere, conduse de Katerina Tarnouska in varsta de 30 de ani.

Reinviind traditiile tribale ale Amazoanele Scite din mitologiaGreciei Antice, femeile Asgarda se antreneaza in arte martiale,instruite de fostul maestru sovietic in karate VolodymyrStepanovytch si deprind aptitudini cotidiene dar si vocationalecare sa le permita o dezvoltare optima multilaterala.

Putine dovezi fizice existau despre acest trib pana recent, candfotograful francez Guillaume Herbaut s-a intalnit cu Asgarda in2004 in toiul Revolutiei Portocalii si a surprins in cateva cadremodul de viata al "amazoanelor".

Sursa: Dangerousminds

Citeste REDESCOPERA SECRETELE MAFIEI, episodul deastazi al maratonului Descopera Secretele Mafiei.

CITESTESI: