Prima pagină D:News

Fantezie chinezeasca: orasul suedez al lesbienelor

Redactia Descopera.ro | 10.09.2009 | ● Vizualizări: 1111
Fantezie chinezeasca: orasul suedez al lesbienelor     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Un mitic oras suedez, unde barbatilor le este interzis accesul, iar locuitoarele de sex feminin se convertesc la homosexualitate, a atras in mod special atentia catorva companii media din China.

Orasul, presupus ca ar fi fost fondat in 1820 in nordul padurilor suedeze de o vaduva bogata, adaposteste 25.000 de rezidente si un castel medieval, conform agentiei chineze de stiri Xinhua.

O pereche de santinele blonde pazeste intrarea in orasul ce nu are un nume, dar la care cei care il pomenesc se refera spunand "Shakebao" sau "Chako Paul City". Barbatii care isi doresc sa patrunda risca sa fie "pe jumatate omorati in bataie" de catre politie, declara publicatiile chineze.

In plus, multe dintre femeile din oras ar fi lesbiene, pentru ca, declara serviciul de stiri Harbin News, "nu si-au putut reprima nevoile sexuale". In ciuda tuturor acestor afirmatii ale presei din China, Claes Bertilson, reprezentant al Asociatiei Regiunilor si Autoritatilor Locale din Suedia (SALAR), se indoieste de existenta unui oras locuit numai de femei in tara sa.

"Nu am auzit niciodata despre asa ceva. Cu un numar de 25.000 de locuitori, orasul ar fi unul dintre cele mai mari din nordul Suedei si imi vine greu sa cred ca un asemenea loc ar fi fost tinut secret timp de 150 de ani. Nu am idee de unde ar fi putut sa rasara asemenea convingeri", a declarat oficialul.

Conform publicatiilor chinezesti, majoritatea femeilor din orasul fantezist sunt angajate in industria forestiera, cele mai multe purtand in jurul taliei brauri echipate cu unelte de silvicultura", potrivit Xinhua.

Acelor femei care se decid sa abandoneze comunitatea pentru a-si implini dorintele carnale li se repermite accesul in Chako Paul numai daca accepta indeplinirea unui ritual prin care surorile lor sa se asigure ca experientele din afara nu vor afecta in mod negativ starea mentala a celorlalte coabitante.

Xinhua adauga ca turismul din acest oras este foarte infloritor. "Hoteluri si reustaurante sunt peste tot, pentru a le gazdui pe femeile din toata lumea". Desi Per Wilhelmsson de la biroul turistic din Umea, nordul Suediei, declara ca regiunea este intr-adevar una cu mare potential turistic, el sustine ca nu a auzit niciodata despre orasul Chako Paul.

Sursa: ThelocalCITESTE SI: