Prima pagină D:News

Fantezie chinezeasca: orasul suedez al lesbienelor

10.09.2009 | ● Vizualizări: 988
Fantezie chinezeasca: orasul suedez al lesbienelor     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Un mitic oras suedez, unde barbatilor le este interzis accesul, iar locuitoarele de sex feminin se convertesc la homosexualitate, a atras in mod special atentia catorva companii media din China.

Orasul, presupus ca ar fi fost fondat in 1820 in nordulpadurilor suedeze de o vaduva bogata, adaposteste 25.000 derezidente si un castel medieval, conform agentiei chineze de stiriXinhua.

O pereche de santinele blonde pazeste intrarea in orasul ce nu areun nume, dar la care cei care il pomenesc se refera spunand"Shakebao" sau "Chako Paul City". Barbatii care isi doresc sapatrunda risca sa fie "pe jumatate omorati in bataie" de catrepolitie, declara publicatiile chineze.

In plus, multe dintre femeile din oras ar fi lesbiene, pentru ca,declara serviciul de stiri Harbin News, "nu si-au putut reprimanevoile sexuale". In ciuda tuturor acestor afirmatii ale presei dinChina, Claes Bertilson, reprezentant al Asociatiei Regiunilor siAutoritatilor Locale din Suedia (SALAR), se indoieste de existentaunui oras locuit numai de femei in tara sa.

"Nu am auzit niciodata despre asa ceva. Cu un numar de 25.000 delocuitori, orasul ar fi unul dintre cele mai mari din nordul Suedeisi imi vine greu sa cred ca un asemenea loc ar fi fost tinut secrettimp de 150 de ani. Nu am idee de unde ar fi putut sa rasaraasemenea convingeri", a declarat oficialul.

Conform publicatiilor chinezesti, majoritatea femeilor din orasulfantezist sunt angajate in industria forestiera, cele mai multepurtand in jurul taliei brauri echipate cu unelte de silvicultura",potrivit Xinhua.

Acelor femei care se decid sa abandoneze comunitatea pentru a-siimplini dorintele carnale li se repermite accesul in Chako Paulnumai daca accepta indeplinirea unui ritual prin care surorile lorsa se asigure ca experientele din afara nu vor afecta in modnegativ starea mentala a celorlalte coabitante.

Xinhua adauga ca turismul din acest oras este foarte infloritor."Hoteluri si reustaurante sunt peste tot, pentru a le gazdui pefemeile din toata lumea". Desi Per Wilhelmsson de la biroulturistic din Umea, nordul Suediei, declara ca regiunea esteintr-adevar una cu mare potential turistic, el sustine ca nu aauzit niciodata despre orasul Chako Paul.

Sursa: ThelocalCITESTE SI: