Prima pagină D:News

Este aceasta dovada ca extraterestrii chiar ne rapesc vitele?

10.16.2009 | ● Vizualizări: 379
Este aceasta dovada ca extraterestrii chiar ne rapesc vitele?     no tags + zoom
Galerie foto (4)

Recent, pe cerul de deasupra orasului argentinian Rosario au fost observate doua obiecte, care au alimentat conturarea unui scenariu fabulos in randul comunitatii entuziastilor fenomenului OZN. Acestia au interpretat scena aeriana ca reprezentand rapirea unei vite de catre o nava extraterestra.

Iar o analiza mai amanuntita a imaginilor, obtinute cu ajutorulunei camere foto de catre un martor ocular, le-a intarit si maimult convingerile. Blogul "Inexplicata", dedicat fenomenelorparanormale, informeaza ca saptamana trecuta o bovina a fostidentificata "zburand" deasupra orasului Rosario, pana cand a fostinghitita de o farfurie zburatoare.

Ca in majoritatea cazurilor de acest fel, imaginile disponibilenu sunt foarte clare, lasand loc pentru speculatii si interpretari.Tocmai de aceea, cercetatorii OZN de la Vision Ovni au incercat ocercetare mai amanuntita. Concluziile lor?1.Obiectele din fotografie nu prezintamanipulare digitala

2. Exista o corespondenta intre stralucireaimaginii si unghiul sub care cade sursa de lumina (Soarele)

3. In procesele non-destructive desuper-rezolutie aplicate imaginii, unul dintre obiecte (cel alb,din partea stanga) pare sa fie o bovina cu laterala dreaptaorientata catre camera, capul atarnandu-i spre stanga.

4. Se poate deduce, dupa pozitia sa, caanimalul fotografiat in aer este fie mort, fie in stare de soc.

5. Cei care au analizat fotografia sunt destulde convinsi ca i-au identificat copitele, coada si capul presupuseivite.

6. Obiectul considerat a fi nava extraterestra(mai inchis la culoare si aflat spre dreapta imaginii), are, inopinia analistului, un diametru de 8 - 10 metri si o inaltime deaproximativ 2.5 metri.

7. Un soi de raza emisa de catre OZN ar fi fostsi ea surprinsa de camera, insa nu poate fi in intregimeidentificata ca atare.

8. Prin aplicarea unor filtre, se poate observaca OZN-ul emite jeturi de caldura puternic ionizata prin sectiunilesale superiora si inferioara.

9. Analizele volumetrice arata ca obiectul areforma discoidala si ca stralucirea sa corespunde cu lumina aruncatade Soare.

10. OZN-ul este inconjurat de un fel de elementtriunghiular si de un altul circular, asemanatoare unui soi deplasma.

Sursa: Io9

Imaginea de covereste un trucaj, nu o fotografie propriu-zisa legata de cazulprezentat!

CITESTESI: