Prima pagină D:News

O bucata de material extraterestru a “aterizat” pe acoperisul unui britanic

10.18.2009 | ● Vizualizări: 136
O bucata de material extraterestru a “aterizat” pe acoperisul unui britanic     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Peter Welton, un pensionar din Marea Britanie, a avut o surpriza de proportii atunci cand o bucata de material incins i-a distrus acoperisul, in luna iulie a acestui an. Recent, expertii au confirmat ca bucata de material calatorise multa vreme prin spatiu, pana sa ajunga pe acoperisul britanicului.

Pensionarul de 75 de ani a auzit un zgomot puternic, inainte dea gasi un obiect de marimea unui mingi de fotbal, care cumva,aterizase in podul sau, prin acoperis. Pentru ca era preafierbinte, locatarii casei au folosit manusi pentru a o transportajos. Obiectul greu, de culoare gri inchis, a fost preluat de catrepolitia Humberside, iar apoi a ajuns in custodia MinisteruluiApararii pentru mai multe investigatii.

In urma analizarii obiectului cu continut metalic, expertii auajuns la concluzia ca acesta este compus din materie spatiala si capoate proveni de la orice, incepand de la un satelit abandonat panala o nava extraterestra.

"Dupa ce ne-am consultat cu cei de la Agentia Spatiala Europeana sicu cei de la NASA suntem siguri ca obiectul este cel mai probabil omostra din materia spatiala, care a orbitat timp de mai bine de 10ani", declara purtatorul de cuvant Jeff Brock.

"A fost un soc teribil. Daca ar fi aterizat pe strada si ar filovit pe cineva, in mod sigur existau victime", sustine buniculfamiliei Welton.

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI:

Tag-uri: extraterestri | OZN