Prima pagină D:News

Alerta OZN: un politist britanic a identificat extraterestri blonzi intr-un camp

10.22.2009 | ● Vizualizări: 443
Alerta OZN: un politist britanic a identificat extraterestri blonzi intr-un camp     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Un ofiter de politie din Anglia i-a contactat pe expertii britanici in fenomenologie OZN dupa ce a observat trei personaje misterioase examinand un cerc aparut recent intr-un lan de porumb din apropierea localitatii Avebury, Wiltshire.

Sergentul, al carui nume nu a fost dezvaluit, se afla in timpulsau liber atunci cand a observat trei prezente aparent umanemiscandu-se printr-un camp din regiunea Silbury Hill. Intrigat descena, a oprit masina in care se afla si a coborat pentru a cercetamai atent evenimentul.

Apropiindu-se de liziera campului si de cei trei "oameni" - cutotii mai inalti de 1.80 metri si cu parul blond - a inceput sasesizeze "un sunet asemanator celui emis de electricitateastatica". Observandu-l pe politist, trio-ul misterios a luat-o lafuga, deplansadu-se cu o viteza pe care martorul a declarat-onepamanteana.

Intors acasa, in Marlborough, Wiltshire, ofiterul a contactat oechipa de experti in fenomene supranaturale, declarand ca a vazutun OZN. Politia din Wiltshire a refuzat sa comenteze incidentul,sustinand ca este o "problema personala" a politistului implicat sinu o chestiune a departamentului.

Specialistul in problematica cercurilor misterioase din campurileagricole Andrew Russell, care investigheaza bizara marturie asergentului, a descris momentul observarii astfel: "La inceput,sergentul a crezut ca sunt anchetatori legisti, deoarece erauimbracati in uniforme albe. A oprit masina si s-a apropiat de camp.A inceput sa auda ceva ce i s-a parut asemanator cu sunetulelectricitatii statice. A strigat la cele trei personaje, insa elel-au ignorat. Atunci cand a incercat sa intre in camp, insa, ceitrei au privit in sus si au inceput sa fuga cu o viteza uluitoare.A fost de ajuns o clipa in care ofiterul sa ii scape din vederepentru a disparea".

Bizarul incident s-a petrecut in acest an, pe data de 6 iulie.Politistul sustine ca cele trei prezente misterioase examinau uncerc, aparut in lanul de porumb cu numai cateva zile inainte. Desinu exista dovezi ale relatarii, Andrew Russel se declara increzatorca ofiterul a avut intr-adevar o experienta ciudata in acea zi,care nu a fost insa explorata suficient.

Sursa: Telegraph

CITESTE SI: