Prima pagină D:News

El vrea sa fie amantul Zeului Krishna

10.22.2009 | ● Vizualizări: 112
El vrea sa fie amantul Zeului Krishna     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Unii oameni isi doresc sa se apropie de Divinitate calauziti de fervoarea religioasa. Altii vor cu tot dinadinsul sa devina adevarati zei in viata. Un pensionar din India vrea insa sa devina, nici mai mult, nici mai putin decat amantul lui Dumnezeu.

V.K. Saxena este un fost lucrator la caile ferate, in varsta de72 ani, care s-a descis sa adore Divinitatea dintr-o postura celputin stranie pentru non-indieni, aceea de amant...

In acest scop, pensionarul a abandonat activitatile lumesti sis-a imbracat in femeie, impodobindu-se cu sari, bratari si machiajpentru a o personifica pe Radha, iubita mistica a zeului Krishna.Saxena a declarat presei ca, din punct de vedere strict personal,simte ca aceasta este cea mai potrivita metoda pentru trezireaspirituala.

"Domnul Krishna ma doreste sa-i fiu mireasa" , s-a confesatindianul tuturor curiosilor care il intreaba de ce a ales acestacale. Si nu este singurul: mii de barbati din controversata sectadeviata din hinduism, Sakhi-Beni, au decis sa adopte hainele siinfatisarea Radhei. Pentru membrii acestei secte, idealul religiossuprem este acela de a-si substitui complet personalitatea cu cea aconsoartei zeului Krishna. Ei se straduiesc sa imite toateaspectele din viata unei femei, de la vestimentatie si comportamentla menstruatie.Cei mai fanatici membri ai sectei au decis sa se auto-castrezein incercarea lor de a deveni cat mai asemanatori unei femei. Sectaeste condamnata de liderii spirituali ai hinduismului, care sedeclara oripilati de cresterea subita a numarului de travestiti cecauta s-o imite pe zeita Radha. "Sunt multe alte cai de a teapropia de Dumnezeu, fara sa incerci totusi sa-i devii amant",declara, intr-un comunicat oficial, preotul Mohammad Ahangar.

Sursa : WeirdAsiaNews

CITESTE SI :