Prima pagină D:News

Fata-pisica i-a socat pe medicii chinezi

Redactia Descopera.ro | 10.23.2009 | ● Vizualizări: 359
Fata-pisica i-a socat pe medicii chinezi     no tags + zoom
Galerie foto (1)

O fetita in varsta de sase ani din China, denumita “fata-pisica”, i-a uimit pe doctori dupa ce un strat foarte des de par de culoare gri a inceput sa ii creasca in mod incontrolabil pe tot corpul.

Pana acum cateva luni, micuta Li Xiaoyuan din orasul chinez Zhaoqing nu a avut decat un mic semn din nastere pe gat. Insa din aceasta alunita a inceput sa creasca par, care s-a raspandit rapid pe tot spatele copilei si acum i se extinde pe brate si pe chip.

"Medicii ne-au spus ca este vorba numai despre un semn din nastere, chiar si cand a inceput sa se intinda, insa acum ii acopera jumatate din corp. Niciun copil nu mai vrea sa se joace cu ea, iar toti ii spun "fata-pisica" si o trateaza cu rautate", au declarat impreuna parintii fetei, Li Yan si Li Jiang.

Chirurgul Lou Zhongquan de la Spitalul Dermatologic din Zhaoqing este de parere ca tanara ar putea suferi de o afectiune rara care face ca alunitele de pe corp sa se dezvolte necontrolat. "Daca ar fi fost mai mici, am fi putut folosi tratamentul laser dar, chiar si daca le-am inlatura chirurgical, am risca o periculoasa hemoragie post-operatorie", a declara medicul.

Sursa:The Sun

CITESTE SI: