Prima pagină D:News

Omul cu cele mai multe piercinguri din lume

10.30.2009 | ● Vizualizări: 949
Omul cu cele mai multe piercinguri din lume     tatuaj, piercing, body art, cartea recordurilor, guinness book, Omul cu cele mai multe piercinguri + zoom
Galerie foto (2)

Ne-am fi asteptat ca detinatorul unui asemenea record sa fie un punker rebel, de abia iesit din pubertate. Nimic mai fals. Cel care a fost desemnat de editia 2010 a Guinness Book of World Records este un batranel in varsta de 78 de ani care a fost managerul general al bancii Barclays, vreme de 30 de ani.

Pensionarul excentric a fost omologat de Cartea Recordurilor, dupa ce o comisie de experti i-a numarat pe indelete toate cele 241 de piercinguri, dintre care nu mai putin de 150 sunt dispupe pe fata si pe gat. Pentru a-si asorta metalele care-i stapung pielea, John Lynch si-a umplut corpul cu tatuaje, preferatul sau fiind unul cu Marilyn Monroe, care ii acopera cea mai mare parte a bustului.

Initial, Lynch nu se califica pentru editia 2010 a Cartii Recordurilor, avand cu 5 piercinguri mai putin decat fostul detinator al recordului, insa cand a aflat acest lucru, si-a mai adaugat 20, pentru a fi sigur ca nu rateaza. Paradoxal, Lynch nu si-a descoperit pasiunea pentru body art, piercinguri si tatuaje de abia la 40 de ani, atunci cand - dupa ce a pierdut un pariu - si-a facut primul piercing. De atunci, in fiecare an si-a mai adaugat cateva, ajungand o adevarata celebritate locala in oraselul Apsely din Hertfordshire, Marea Britanie, unde localnicii l-au botezat Printul Albert.CITESTE SI: