Prima pagină D:News

Fata in fata cu leii

Redactia Descopera.ro | 11.09.2009 | ● Vizualizări: 166
Fata in fata cu leii     lei, leu, animale salbatice, zoologie, crazy zoo, natura, gradina zoologica + zoom
Galerie foto (5)

La prima vedere se pare ca toti cei patru ocupanti ai vehiculului de teren vor cadea prada atacului leului. Cu toatea acestea, tot aranjamentul din imagine nu este altceva decat cea mai moderna modalitate de a te apropia de regii savanelor.

Ideea cu pricina a venit in randul personalului Gradinii Zoologice din Melbourne, care cauta o noua metoda de a-i face pe vizitatori sa se apropie cat mai mult de animalele salbatice pericoloase. Un astfel de proiect, care vizeaza imersiunea in lumea leilor, se bucura de un succes neasteptat in randul tuturor celor care trec pragul acestei Gradini Zoologice cu idei inovatoare. Surpriza consta in recrearea aproape perfecta a unei scene autentice de safari in savana africana.Asezati confortabil intr-o masina de teren protejata de un geam special care pare invizibil atat pentru lei, cat si pentru oameni, vizitatorii curajosi se afla la doar cativa centimetri de carnivorele flamande care infuleca bucatile de carne asezate de ingrijitori pe capota masinii.

Cei care au incercat acesta experienta declara ca este incomparabila cu orice altceva. "A fost pur si simplu uluitor. Cu toate ca te afli la doar cativa centimetri de geamul protector, acesta este aproape invizibil. Sunt sigur ca leul a crezut ca-i suntem serviti pe post de desert", declara incantati membrii familiei Price, eroii fotografiilor care au facut deja inconjurul lumii prin intermediul agentiilor de stiri.

Sursa: DailyMail

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI