Prima pagină D:News

Uimitoarea arta a geamurilor murdare (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 11.11.2009 | ● Vizualizări: 359
Uimitoarea arta a geamurilor murdare (FOTO)     no tags + zoom
Galerie foto (8)

Poate suna trivial, dar se intampla. Incredibilele opere de arta din aceste fotografii ii apartin lui Scott Wade, un om care a demonstrat, alaturi de atatia altii, ca din orice lucru poate iesi ceva frumos, chiar si dintr-un geam de masina murdar.

Scott Wade este un grafician talentat, din Wimberley, Texas, care adora sa isi "pateze" mainile. Isi deseneaza adesea imagini dintre cele mai diverse pe luneta masinilor sale si a sotiei, folosindu-se numai de propriile maini, de praf si de cateva pensule. De la Mona Lisa pana la portretul lui Albert Einstein, Wade a creat o serie de opere de arta care au inghetat de multe ori traficul.

Barbatul sustine ca oamenii se aduna adesea in jurul masinii lui atunci cand o parcheaza, doar pentru a admira frumusetea si detaliul artei sale. Unii chiar ies din masini atunci cand se opresc la lumina rosie a semaforului, pentru a poza geamurile.

Domnul Wade nu isi conduce masina pe drumuri prafoase pentru a nu isi acoperi geamurile de colb. In schimb, foloseste ulei, un tip special de tarana si un uscator de par pentru a o imprastia pe geamuri. Acest proces nu dureaza mai mult de 10 minute.

Lucrul cu praf inseamna ca marile lui capodopere sunt ruinate de fiecare data cand ploua, dar Scott Wade priveste aceasta ca pe o oportunitate de a crea opere de arta chiar si mai impresionante. Trebuie sa recunoastem ca este mult mai spectaculos decat sa scrii "Spala-ma" pe un geam de masina.

Sursa: Oddee

CITESTE SI: