Prima pagină D:News

Bantuie un monstru de 10 metri canalele oraselor de coasta din Florida?

Redactia Descopera.ro | 11.19.2009 | ● Vizualizări: 352
Bantuie un monstru de 10 metri canalele oraselor de coasta din Florida?     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Asa este de parere Russ Sittlow, in varsta de 78 de ani, care sustine ca o creatura ciudata si de mari dimensiuni inoata prin canalele orasului Madeira Beach, de-a lungul coastei regiunii Pinellas, din statul american Florida. Aceia care au vazu-o spun ca nu este vorba despre un peste si cred ca ar putea fi un sarpe de mare.

Russ Sittlow a botezat creatura "Nessie a Normandiei", deoarece el locuieste pe Strada Normandiei. Inginerul pensionat sustine ca a vazut pentru prima data animalul in luna aprilie. "Si-a scos capul din apa si apoi si-a arcuit restul corpului in doua bucle deasupra apei, era lung, era urias", descrie barbatul primul contact cu ciudatenia.

Sittlow sustine ca a vazut doua creaturi in canal, una foarte mare, de aproximativ 10 metri lungime, si una putin mai mica. Barbatul a montat ca atare o camera de supraveghere pentru a inregistra creaturile in caz ca acestea aveau sa revina. Pretinde ca a surprins deja de trei ori imagini cu "Nessie", din septembrie.

A prezentat materialul obtinut unui reporter. Conform propriilor declaratii acesta ilustreaza o silueta intunecata inotand la suprafata apei. Ar parea intr-adevar lunga de aproximativ 10 metri. Un alt clip arata creatura plesnid apa.

Declaratiile lui Sittlow sunt sustinute si de vecina sa Maria VanAiken, in varsta de 47 de ani, care spune ca ar fi vazut "monstrul" in aceasta vara, in timp ce se afla pe veranda casei sale. "Este un sapre, va garantez, sau ceva care arata ca un sarpe", a mai adaugat batranul, care este convins ca a vazut cel putin un sarpe anaconda, un piton sau chiar un mutant.

Desi Sittlow insista cu versiunea lui, reprezentantii oficiali ai departamentului de flora si fauna din din Florida care au investigat materialul video, cred ca animalul surprins este un lamantin.

Sursa: Tampa Bay Online

CITESTE SI: