Prima pagină D:News

Omul care construieste case reciclate (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 11.29.2009 | ● Vizualizări: 850
Omul care construieste case reciclate (FOTO)     no tags + zoom
Galerie foto (14)

Dan Phillips a devenit o celebritate in orasul sau, Huntville, din Texast, dupa ce a construit nu mai putin de 14 case reciclate, in intregime functionale, folosind numai deseuri si resturi de materiale.

Constructorul in varsta de 64 de ani a trait o viata diversa, fiind atat ofiter de informatii inarmata, instructor de dans, comerciant de antichitati si chiar fabricant de puzzle-uri. Si-a petrecut ultiii 12 ani din viata construind case accesibile financiar pentru cei saraci, din materiale aruncate.Orice obiect durabil de care oamenii se descotorosesc are un oarecare potential in realizarea proiectelor lui Dan Phillips. Barbatul viziteaza zonele de constructii si santierele si ia aproape orice este atuncat in aceste locuri. Casele lui nu sunt identice, fiind in intregime construite manual.Filosofia de reciclare a lui Dan a schimbat mentalitatea intregii comunitatii referitor la procesele de recilare si omul a fost chiar contactat de unele companii ce vroiau sfatul sau in privinta construirii unor depozite ecologice.

Dan Phillips isi foloseste propria companie constructoare pentru a ridica locuintele, dar le cere intotdeauna beneficiarilor sa ia parte la procesul de formare. In acest fel, daca vreodata ceva se strica, vor sti exact unde se afla si cum sa repare.

Sursa: Oddee

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI