Prima pagină D:News

Iata cine este cu adevarat cel mai mic om de pe planeta (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 12.11.2009 | ● Vizualizări: 820
Iata cine este cu adevarat cel mai mic om de pe planeta (FOTO)     cel mai mic om din lume, Khagendra Thapa Magar, cartea recordurilor guiness, Nepal, nan, pitic, nedezvoltat + zoom
Galerie foto (7)

Va amintiti de He Ping Ping, detinatorul recordului pentru cel mai mic om din lume? Ei bine, in scurt timp acest personaj va fi dat uitarii, deoarece titlul ii apartine de drept lui Khagendra Thapa Magar din Nepal, care si-l va revendica in scurt timp.

Supranumit "Micul Budda" de catre consatenii lui nepalezi, Khagendra Thapa Magar a implinit recent varsta de 18 ani, statutul de minor fiind singurul care l-a tinut pana acum departe de recunoasterea sa oficiala de catre Cartea Recordurilor Guiness, in calitate de cel mai mic om de pe Pamant.Khagendra a devenit o senzatie in Nepal si in India si chiar demnitarii tarii sale s-au implicat in eforturile de recunoastere a sa ca cel mai mic om.

A calatorit recent prin tot Nepalul, intr-un grup organizat de dansatori, doar pentru a le spune oamenilor ca va intra in cartea recordurilor.Altfel un individ foarte sanatos, Khagendra sufera de o afectiune a glandei pituitare, care i-a cauzat o stagnare severa a dezvoltarii.

Parintii lui recunosc ca au fost rusinati la inceput de conditia fiului lor, dar acum se simt mandri pentru ca sunt mama si tatal celui mai scund pamantean.

Khagenra Thapa Magar masoara numai 60 centimetri in inaltime, cu aproape 13 centimetri mai putin decat He Ping Ping.Sursa: Oddee

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI