Prima pagină D:News

Bigfoot a stat iar la pozat

Redactia Descopera.ro | 12.15.2009 | ● Vizualizări: 202
Bigfoot a stat iar la pozat     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Probabil ca scepticii vor arunca din nou “cu pietre”, dar camera foto a unui vanator din Minnesota, SUA, a surprins in padure imaginea unei creaturi de culoare inchisa, inalta de 2,15 metri.

Tim Kedrowski admite ca la inceput era foarte sceptic. Dar acum, agentul de vanzari in varsta de 55 de ani din Rice, Minnesota, se intreaba daca nu cumva camera sa cu senzori de miscare a reusit sa faca ceva ce nu i-a mai reusit nimanui - fotografierea lui Bigfoot in padurile mari ale Minnesotei, departe de locurile care l-au consacrat, din Pacificul de nord-vest.

Cei doi fii ai lui Kedrowski au montat camera pe teritoriul de vanatoare al familiei, in apropiere de Remer, langa lacul Leech, pentru a vedea ce animale declanseaza obiectivul - neasteptandu-se ca o creatura de peste doi metri sa apara printre copaci la sfarsitul lunii octombrie.

Probabil ca oamenii de stiinta deja chibiteaza pe marginea subiectului, insa fotografia lui Kedrowski le-a reinnoit entuziastilor speranta ca legendara creatura Bigfoot sau Omul Zapezilor ar putea exista.

Desi unele cazuri de contact cu o asemenea creatura au fost anuntate de-a lungul anilor in Minnesota, cele mai multe astfel de rapoarte s-au inregistrat in California si in Pacificul nord-vestic. Aceasta, pana in ziua ploioasa de 24 octombrie, la ora 7:20 PM, cand camera lui Kedrowski a facut click si a captat imaginea putin neclara a ceva ce nu pare a fi o capra, un lup sau un urs.

"Suntem siguri ca nu este vorba despre un animal, dar si de faptul ca nu a fost o incercare de a ni se juca o festa. Credem totusi ca ar fi putut fi un vanator cu arcul aflat in cautarea unei caprioare ranite - acesta ar fi singurul motiv pentru care cineva s-ar putea afla in acel loc la acea ora din noapte", au declarat Kedrowski si fiii sai.

Acestia din urma, singurii oameni care stiau de amplasarea camerei, s-au suspectat reciproc, initial, de inscenari. Dar toti se aflau departe de terenul de vanatoare in acea noapte. Desi posibilitatea ca cineva intr-un costum de animal sa se fi plimbat prin acel loc nu este eliminata, "trebuie sa fi fost vorba despre o persoana foarte mare", sustin barbatii. De asemenea, Kedrowski adauga ca doi batrani ce locuiesc in apropierea locului au iesit in acea seara din case si au auzit sunete ciudate venind din padure.

Sursa: Startribune

CITESTE SI: