Prima pagină D:News

Politia britanica va depista infractorii prin hipnoza

Redactia Descopera.ro | 12.21.2009 | ● Vizualizări: 292
Politia britanica va depista infractorii prin hipnoza     hipnoza, politie, frauda, stiinta, workshop + zoom
Galerie foto (1)

Mai multi investigatori din randul politiei Marii Britanii au fost invitati la un workshop ce urmeaza sa aibe loc in luna iunie a anului urmator la Universitatea din Chester. Subiectul discutiilor? Cum sa folosesti hipnoza pentru a afla adevarul de la cei pe care ii interoghezi, un curs sustinut de renumitul hipnotizator Tom Silver.

"Hipnoza in scopul aflarii adevarului nu poate fi decat o arma in plus in arsenalul oamenilor legii. Este ca si cum ai avea un detector de minciuni la tine, tot timpul", sustine Marc Hughes, unul dintre politistii invitati la workshopul de anul viitor.

Tom Silver este un renumit hipnotizator american, cu numeroase aparatii TV, care sustine ca hipnoza poate fi accesibila oricui si ca el poate invata pe oricine sa se foloseasca de aceasta "stiinta a mintii". Nu toti sunt insa atat de increzatori in abilitatile lui, mai ales ca Tom Silver a anuntat ca poate preda toate cunostintele sale oricui doreste, intr-un curs rapid de numai 6 zile, contra sumei de "doar" 1370 de lire sterline.

Sursa: UK News

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI