Prima pagină D:News

Leoaica, tigroaica si cu ursul-Cei mai buni prieteni !

Redactia Descopera.ro | 01.08.2010 | ● Vizualizări: 243
Leoaica, tigroaica si cu ursul-Cei mai buni prieteni !     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Salvati in urma cu 8 ani, in timpul unui raid al departamentului anti-drog al politiei din Atlanta, pe cand erau toti trei niste pui simpatici si pufosi, leoaica, tigrul si ursul traiesc si astazi in prietenie si armonie deplina intr-un adapost de animale unde au parte de o ingrijire exemplara.

Dupa ce au fost confiscati de politie din casele unor baroni locali ai drogurilor care-i tineau in mod ilegal pe post de simboluri ale puterii si autoritatii, cei trei pui de animale au au ajuns la centrul de salvare a animalelor Noah's Ark din Locust Grove, statul american Georgia. Acolo, administratorii centrului au decis ca cei trei juniori care traisera pana atunci impreuna, se obisnuisera unii cu altii si se jucau neincetat, sa fie tinuti in continuare impreuna pentru a diminua astfel din socul mutarii si schimbarii ambiantelor, urmand in schimb sa fie despartiti la cel mai mic semn de violenta. Spre surpriza tuturor, leoaica Leo, tigroaica Shere Khan si ursul Baloo s-au dovedit si se dovedesc in continuare niste prieteni exemplari.

" Dupa informatiile noastre, centrul nostru este singurul loc din lume unde traiesc in captivitate in acelasi tarc, un urs negru american, o leoaica africana si o tigroaica bengaleza. Ei coabiteaza de ani buni de zile intr-o prietenie si armonie exemplare. Aceasta cu atat mai mult cu cat cei trei sunt pradatori alfa in propriile habitate, au capacitatea de a se ucide unul pe celalalt daca se porneste o lupta serioasa, si in mod natural nu se intalnesc intre ei in salbaticie deoarece traiesc in diferite colturi ale Pamantului. Baloo si Shere Khan sunt cei mai apropiati deoarece se trezesc mai devreme si se joaca impreuna inainte de interventia lui Leo care, fiind leoaica, are obiceiul sa doarma exagerat de mult dupa tipicul speciei sale. Recent le-am construit un tarc mai spatios, echipat cu un dormitor solid deoarece celor trei le place sa doarma in aceeasi camera", declara sotii Charles si Jama Hedgecoh, fondatorii si proprietarii adapostului de animale.

Sursa : TheTelegraph

CITESTE SI :

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI