Prima pagină D:News

Regatul piticilor se afla in China (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 01.31.2010 | ● Vizualizări: 371
Regatul piticilor se afla in China (FOTO)     pitici, nani, regatul piticilor, spectacol in China, galerie foto, imagini, fotografii + zoom
Galerie foto (10)

Peste 100 de cetateni chinezi suferinzi de nanism presteaza in cadrul unui spectacol intitulat “Regatul Piticilor”, sustinut in apropierea localitatii Kunming, din provincia chineza Yunnan.

Preselectia pentru aceasta reprezentatie a avut loc in vara anului 2009, participarea concurentilor presupunand numai doua conditii: varsta cuprinsa intre 18 si 40 ani si inaltimea mai mica de 130 centimetri. Nu erau solicitate abilitati speciale.

Acum, cei care au fost alesi, urca pe scena Gradinii Fluturilor din Lumea Kunming de doua ori pe zi, ca sa cante, sa danseze si sa presteze scene umoristice, totul pentru amuzarea multimii.

Avand in vedere discriminarile de care se lovesc in China, oamenii in miniatura au privit "Regatul Piticilor" ca pe o oportunitate.

Parcul tematic este doar o afacere profitabila, nu o comunitate inchegata de pitici ca un adapost, iar casele in forma de ciuperci servesc numai pe post de decor si cabine de schimb, nu ca locuinte pentru ei.

Sursa: Odditty

CITESTE SI: