Prima pagină D:News

Cea mai inalta cladire din lume a fost inchisa

Redactia Descopera.ro | 02.09.2010 | ● Vizualizări: 104
Cea mai inalta cladire din lume a fost inchisa     constructie, Burj Dubai, Burj Khalifa, turn, cladire, edificiu + zoom
Galerie foto (1)

Giganticul turn Burj Khalifa – numit anterior Burj Dubai – a fost inchis pentru public, la numai o luna de la grandioasa sa inaugurare.

Reprezentantii firmei care detine cladirea, Emaar Properties, au fost mai degraba zgarciti cu declaratiile, astfel incat, la aceasta ora nu se stie cu precizie care a fost cauza pentru care platforma de la mijlocul cladirii (singura parte a edificiului care a fost deschisa pana acum) a fost inchisa, nici daca restul cladirii va fi afectat de aceasta decizie si nici cat va dura interzicerea accesului.

Intr-o scurta declaratie, un reprezentat al proprietarilor a invocat "afluxul neobisnuit de mare de vizitatori", dar a sugerat ca una dintre cauze, cel putin, ar fi aparitia unor probleme la instalatia electrica.

Sedusi de reclama intensa facuta cladirii nou-inaugurate, numerosi vizitatori au stat la coada, in ultimele saptamani, pentru a-si procura bilete (in valoare de 27 USD bucata) care sa le permita vizitarea platformei de observatie de la jumatatea inaltimii, de unde se poate admira panorama orasului Dubai si a imprejurimilor sale.

Acum, aceiasi vizitatori vor fi nevoiti sa stea la coada pentru a-si primi inapoi banii dati pe bilete.

Sursa: The Independent

CITESTE SI: