Prima pagină D:News

Socant! Distractie sadica la o gradina zoologica din China (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 02.11.2010 | ● Vizualizări: 390
Socant! Distractie sadica la o gradina zoologica din China (VIDEO)     sadic, sadism, socant, imagini socante, animale, cruzime, tigri, vitica, china, protectia animalelor + zoom
Galerie foto (4)

La gradina zoologica Siberian Tiger Park din Harbin, China, vizitatorii au parte de experiente socante. Pentru a-i distra pe cei care au inclinatii catre violenta si sadism, angajatii parcului natural au conceput un program horror special. Pentru 5,5 dolari, iubitorii de sange pot urmari gaini vii care sunt oferite drept hrana tigrilor, pentru 10 dolari – un fazan, iar daca cumpara un bilet de 205 $, aceeasi sadici au sansa de a vedea o vitica vie cum este vanata si devorata de rapacii pradatori.

Atentie, urmeaza imagini si un clip video socante! In aceste zile, oamenii platesc efectiv bani grei pentru a vedea orice. In vreme ce stau confortabil la adapostul masinilor 4x4 sau al autobuzelor, turistii pozeaza si filmeaza scene sadice. Un camion aduce o vitica vie care este efectiv basculata in preajma tigrilor flamanzi. Acestia o prind si o ucid imediat, in aplauzele sau tipetele celor care dau bani pentru a urmari un asemenea spectacol. Surprinzator, printre spectatori se afla si o clasa de copii.Englezul Chris Gooding, in varsta de 31 de ani, cel care a realizat fotografiile si videoclipul, spune ca aceasta este o distractie obisnuita a parcului natural Siberian Tiger. "Am mers cu autocarele un sfert de ora prin parc, vreme in care am vazut numerosi lei si tigri. Apoi masinile s-au pozitionat in cerc si au oprit. Imediat, au aparut 5 tigri. Animalele au asteptat cuminti sa vina camionul cu vitica, fiind - probabil - obisnuite cu acest eveniment.", declara englezul.Desi cazul distractiei sadice de la gradina zoologica a ajuns in mass media internationale, iar numeroase organizatii de protectia animalelor s-au aratat oripilate de aceste imagini si au declansat actiuni de protest, autoritatile chineze nu au deschis, deocamdata, nicio ancheta - programul horror continuand nestingherit.

Sursa: freddyo

CITESTE SI: