Prima pagină D:News

La 3 pasi de moarte

Redactia Descopera.ro | 02.16.2010 | ● Vizualizări: 103
La 3 pasi de moarte     accident, fotografie senzationala, masini de cursa, drag, mustang + zoom
Galerie foto (4)

Un fotograf englez a supravietuit unei morti sigure, ca prin urechile acului, atunci cand o masina de curse a scapat de sub control si s-a izbit de parapete chiar in fata sa.

Bolidul, capabil sa atinga 100 de km/h intr-o secunda, s-a izbit de parapete chiar in fata lui Andy Willsheer. Englezul, in varsta de 62 de ani, care este fotograf de masini inca din tinerete, si-a pastrat sangele rece si a continuat sa pozeze, chiar si atunci cand bolidul de 3.000 de cai-putere, s-a apropiat cu o viteza uluitoare la mai putin de un metru de el. Incidentul a avut loc in SUA, la finala de "drag" a Auto Club of Southern California NHRA din Pomona, desfasurata la sfarsitul anului trecut.

Willsheer era pozitionat intr-o zona permisa fotografilor si imortaliza startul pilotului Steve Gasparelli. Acesta a asteptat lumina verde, apoi a demarat in tromba cu Mustangul sau special construit pentru astfel de curse, un bolid care atinge o viteza maxima de 418 km/h. La nici 3 secunde dupa start, Gasparelli a pierdut controlul bolidului, iar masina s-a indreptat fulgerator spre Willsheer. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, Mustangul oprindu-se la numai 3 pasi de fotograf. Englezul marturiseste ca a realizat cele mai spectaculoase fotografii din cariera, insa multi spun ca - de fapt - fotografiile senzationale sunt acelea trase de un alt fotograf, care se afla pe partea opusa a pistei si a avut prezenta de spirit de a imortaliza momentul, aratand cat de aproape a fost Willsheer de o moarte sigura.

CITESTE SI: