Prima pagină D:News

Dovada fotografica a castelului bantuit

Redactia Descopera.ro | 02.17.2010 | ● Vizualizări: 793
Dovada fotografica a castelului bantuit     no tags + zoom
Galerie foto (2)

Prezenta palida, intr-o fotografie, a unei tinere aflata la un geam al ruinei castelului Gwrych din Abergele, North Wales, a alimentat multe suspiciuni ca imaginea ar putea infatisa o fantoma.

Cladirea in cauza este considerata una dintre cele mai bantuite din Marea Britanie. Iar bizara imagine semitransparenta a fetei pare a se afla la etajul intai, in ceea ce obisnuia sa fie, cu mult timp in urma, sala de festivitati a castelului. Insa, podeaua acelei incaperi a fost desfiintata cu ani in urma, fapt ce ar face imposibila prezenta unei persoane acolo.

Autorul fotografiei controversate, Kevin Horkin, in varsta de 48 de ani, declara ca a observat figura fantomatica numai dupa ceva timp, in urma transferarii pozelor in computerul personal. "Am simtit o prezenta acolo. Era o zi rece cand m-am aflat in vizita, dar in apropierea cladirii atmosfera se incalzea", a declarat Horkin.Horkin este de parere ca personajul ar putea fi cineva care a locuit candva in castel si planuieste sa se implice, alaturi de o echipa de "vanatori de fantome", in investigarea cazului. Grupul de Cercetare Paranormala din North Wales sustine ca multe alte aparitii ciudate au fost semnalate la Gwrych. Castelul, construit in 1819, este dezafectat din 1985.

Sursa: TheSun

CITESTE SI: