Prima pagină D:News

Ai curaj? Inoata alaturi de crocodili!

Redactia Descopera.ro | 02.18.2010 | ● Vizualizări: 68
Ai curaj? Inoata alaturi de crocodili!     crocodil, aligator, natura, zoologie, crazy zoo + zoom
Galerie foto (1)

Ce conteaza ca animalul tau de casa este o bestie care te-ar sfarteca, fara sa clipeasca, cu prima ocazie? Daca il indragesti, simti nevoia sa interactionezi cat mai mult cu el. La asta s-a gandit, probabil, si o englezoaica care se distreaza frecvent in piscina alaturi de crocodilul ei.

Tracey Sandstrom este numele englezoaicei, iar bestia se intituleaza Snappy. Snappy este foarte fericit atunci cand este invitat la petreceri in piscina, alaturi de stapana sa si de invitatii ei. Acestia inoata ingroziti arunci cand Snappy tasneste in apa, dar crocodilul lung de 2,3 metri este total inofensiv... din pricina unei botnite care-i tine dintii ascutiti departe de carnea frageda a oamenilor. Tracey il are pe Snappy de cand acesta avea numai 30 de cm.

Ideea de a-i pune botnita si a inota alaturi de el i-a venit in urma unui pariu pierdut. Apoi, distractia a fost atat de mare incat inotul alaturi de crocodil a devenit un obicei. Englezoaica si cei care au mai experimentat aceasta distractie marturisesc ca Snappy este la fel de cuminte si jucaus precum un delfin. Se pare ca uriasa reptila chiar a invatat ca atunci cand are botnita pusa nu poate manca pe nimeni, astfel incat se agita de colo-colo prin piscina, impungand, din cand in cand, tandru cu botul pe oamenii din preajma sa.

CITESTE SI: