Prima pagină D:News

Mai nou, chiar si cateii socializeaza pe Twitter

Redactia Descopera.ro | 02.22.2010 | ● Vizualizări: 255
Mai nou, chiar si cateii socializeaza pe Twitter     twitter, funny, descopera, catei, puppy tweets + zoom
Galerie foto (1)

Oare ce face un catel toata ziua, atat timp cat stapanii lui sunt la serviciu? Cu Puppy Tweets, un accesoriu electronic special conceput pentru cel mai bun prieten al omului, stapanii de caini pot urmari activitatile potaii preferate pe Twitter.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa atasezi dispozitivul wireless Puppy Tweets de zgarda cainelui, sa conectezi la calculator receiver-ul USB, sa instalezi un program pe calculator si sa-i creezi catelului un cont pe Twitter. Intreaga distractie costa 22 de euro.

Puppy Tweets inregistreaza activitatile obisnuite ale catelului si le traduce prin tweet-uri comice sau ironice: pe care le posteaza pe deja celebrul portal de socializare online, pentru a-i binedispune pe stapanii stresati ai animalului. Dispozitivul are pregatite peste 500 de tweeturi pentru fiecare activitate frecventa a cainelui - scarpinat, dormit, mancat, latrat etc. -, iar de fiecare data cand detecteaza acea activitate trimite automat un tweet. De exemplu: "Acum schelalai pentru ca mi-e dor de tine. Misca-ti fundul acasa si da-mi de mancare". Iar in cazul in care aveti un catel hiperactiv, care alearga mult in jurul cozii, va puteti trezi cu mesajul: "In cele din urma mi-am prins coada aia pe care o urmaream de o viata. Auuuu!"

Posesorii de patrupede isi pot urmari favoritii pe computer sau pe smart phone-uri; iar Puppy Tweets functioneaza atat cu PC-urile, cat si cu MAC-urile.

Ai cont pe Twitter? Urmareste DESCOPERA pe Twitter, aici.

Sursa: dailywireless

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI