Prima pagină D:News

Alice in Tara Minunilor la IMAX 3D

Redactia Descopera.ro | 03.03.2010 | ● Vizualizări: 275
Alice in Tara Minunilor la IMAX 3D     Alice in tara minunilor, IMAX, IMAX 3D, filme, Johnny Deep + zoom
Galerie foto (2)

Incepand de vineri, 5 martie, sala Samsung IMAX din Cinema City Cotroceni gazduieste in premiera, in format IMAX® 3D, una dintre cele mai fascinante povesti a tuturor timpurilor, „Alice in Tara Minunilor”.

Inspirata de cartea lui Lewis Caroll, filmul este regizat de cunoscutul Tim Burton, care, alaturi de Johnny Deep si studiourile Walt Disney Pictures, dau viata unei interpretari magice si plina de bizar a indragitei povesti. Dupa filmul "Charlie si fabrica de ciocolata", "Alice in Tara Minunilor" marcheaza a doua colaborare dintre Tim Burton si Johnny Deep, vechi colegi de platou, pentru un film distribuit prin tehnologia IMAX® 3D. Johnny Deep interpreteaza rolul Palarierului Nebun, iar Mia Wasikowska pe Alice, o tanara de 19 ani care se intoarce in lumea care a fascinat-o in copilarie.

Datorita geometriei aparte a salii, care acopera in totalitate vederea periferica umana si a efectului unic al tehnologiei IMAX® 3D, publicul traieste o experienta unica, are senzatia ca devine unul dintre personaje si uita ca se afla in fata unui ecran de cinema. La acest efect contribuie, in egala masura, imaginile de mare rezolutie proiectate pe filmul de 70 mm cu 15 perforatii, sunetul clar si puternic si panta abrupta a salii de tip amfiteatru. Unghiul de vizibilitate extrem de larg, imaginile clare precum cristalul si sunetul calibrat digital fac din IMAX® 3 D cea mai uimitoare si intensa experienta cinematografica din lume.

CITESTE SI: