Prima pagină D:News

„Drive test” pentru sâni: 100 de euro costă simularea implantului mamar

Redactia Descopera.ro | 03.12.2010 | ● Vizualizări: 496
„Drive test” pentru sâni: 100 de euro costă simularea implantului mamar     sani, operatie estetica, chirurgie, medicina + zoom
Galerie foto (1)

În ultimii ani, sânii au ajuns un mod de integrare în societate. Cu alte cuvinte, mărimea sânilor este cea care poate asigura, sau nu, succesul profesional şi sentimental al unei femei, susţin medicii esteticieni.

"De fiecare dată, le spun pacientelor că alegerea mărimii unui implant mamar le poate schimba viaţa într-un mod pozitiv sau negativ. Femeile vor sâni mari, cât mai mari, fără să ţină cont de riscul la care se expun dacă surplusul este exagerat", spune dr. Constantin Stan, medic chirurg plastician, citat de "Gândul".

În plus, înainte de apariţia problemelor de sănătate, pacienta care a recurs la un implant mamar se va confrunta cu un aspect inestetic: "Naturaleţea sânului dispare", susţine medicul estetician. De cele mai multe ori, femeile constată aspectul inestetic abia atunci când operaţia este deja făcută.

Citeşte mai multe despre metoda prin care poate fi simulat rezultatul unei operaţii de mărire a sânilor pe www.gandul.info.

CITESTE SI: