Prima pagină D:News

James Kuhn este Rembrandt al picturilor faciale (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 03.26.2010 | ● Vizualizări: 145
James Kuhn este Rembrandt al picturilor faciale (FOTO)     James Kuhn, pictura faciala, bizar, deosebit, ciudat, unic, Flickr, galerie foto, colectie deosebita + zoom
Galerie foto (10)

James Kuhn, in varsta de 46 de ani, din SUA, isi foloseste propriul chip ca plansa, pentru a crea unele dintre cele mai excentrice picturi faciale din lume.

Barbatul declara ca a avut mereu porniri artistice, desenand, in copilarie, in mancare, insa si-a descoperit pasiunea pentru pictatul pe fata intr-o zi cand afara ningea puternic si nu a putut ajunge la serviciu. Este celebru pentru realizarea unui proiect ce implica efectuarea unei noi picturi pe propria fata, zilnic, timp de un an de zile."Auto-portretele" lui Kuhn includ diferite animale, mancare, personaje de desene animate si, in general, cam orice poate imaginea mintea umana. El insusi recunoaste ca este dependent de acest gen de activitate, gandindu-se intruna la urmatoarea posibila creatie.

Deoarece a gasit amuzante primele sale 365 de piese, James Kuhn s-a decis sa mai incerce inca o data acest maraton. Progresul lui, dar si intreaga opera, pot fi urmarite pe contul de Flickr al artistului.

Sursa: Odditycentral

CITESTE SI:

Descopera lumea in care traiesti: