Prima pagină D:News

CRAZY ZOO: 5 povesti cu animale

Redactia Descopera.ro | 04.18.2010 | ● Vizualizări: 444
CRAZY ZOO: 5 povesti cu animale     animale, zoologie, crazy zoo, natura, caine, miel, porc spinos, veverita, UN NOU SPINOS. Cercetatorii Parcului Natural Axe Valley Bird and Animal, de langa Axminster, Marea Britanie, au avut o mare bucurie dupa ce unica femela de porc spinos ingrijita in cadrul centrului a dat nastere unui pui. Partenerul ei tocmai decedase in urma cu 2 saptamani, iar ingrijitorii nu stiau ca acesta isi lasase scr + zoom
Galerie foto (6)

Viata bate filmul! Inclusiv, viata animalelor. Adevarate telenovele lacrimogene, dar cat se poate de autentice, au loc zilnic in lumea vie.

UN NOU SPINOS. Cercetatorii Parcului Natural Axe Valley Bird and Animal, de langa Axminster, Marea Britanie, au avut o mare bucurie dupa ce unica femela de porc spinos ingrijita in cadrul centrului a dat nastere unui pui. Partenerul ei tocmai decedase in urma cu 2 saptamani, iar ingrijitorii nu stiau ca acesta isi lasase scroafa insarcinata. Este un fapt foarte rar ca porcii spinosi sa se nasca in captivitate.

*

MIELUL ZBURATOR. Nu este tocmai ceva inedit ca un miel sa zburde, acesta fiind un semn de bucurie pentru ovine, insa acest miel de la Parcul Natural Crealy Adventure a dezvoltat o adevarata pasiune pentru sarit.

*

IUBITORII DE VEVERITE. Charles, un pui de veverita rosie de numai 3 saptamani a fost salvat de Penrith and District Red Squirrel Group, o organizatie care a are in grija nu mai putin de 150.000 de veverite din regiunea Cumbria, Marea Britanie, dupa ce in urma unei cumplite furtuni cuibul in care se afla a fost distrus, iar parintii i-au disparut.

*

NU TE PUNE CU MAMA! In Africa de Sud, la iSimangaliso Wetland Park, turistii pot admira in voie animalele salbatice in natura, fara gratii, sticla sau alte elemente de protectie. Mai mult de atat, animalele sunt obisnuite cu oamenii si isi vad de treaba lor... Nu asa a fost cazul unei femele de hipopotam care tocmai a dat nastere unui pui. Ingrijitorii parcului natural nu au aflat de acest eveniment, iar o familie care admira hipopotamul de pe mal, in vreme ce animalul se scalda, a fost pusa pe fuga de acesta, scapand ca prin urechile acului.

*

PRIETENIE. La Spitalul veterinar Lort Smith Animal din Melbourne, Australia, sunt tratati numerosi caini. O parte a acestora raman aici o perioada, pentru ingrijiri postoperatorii si recuperare. Asa a fost cazul unui mastiff de 108 kg, Bronx, si a lui Rocky, un terrier un pic mai mare decat o pisica. Spre surprinderea medicilor, cei doi patrupezi s-au imprietenit imediat ce s-au vazut, iar Bronx si-a creat o obisnuinta din a-l lua pe Rocky in spinare si a-l plimba prin gradina Spitalului.

CITESTE SI:

DESCOPERA lumea in care traiesti: