Prima pagină D:News

Gurul sexului a fost, in sfarsit, arestat

Redactia Descopera.ro | 04.22.2010 | ● Vizualizări: 85
Gurul sexului a fost, in sfarsit, arestat     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Politia indiana a anuntat ca Swami Nithyananda, un controversat guru indian autoproclamat sfant in viata si protagonistul unui imens scandal sexual in urma cu cateva luni, a fost arestat in statul Himachal Pradesh, gurul fiind gasit ascuns intr-unul din numeroasele ashramuri de la poalele Muntilor Himalaya.

Scandalul a fost provocat de o serie de imagini video date publicitatii, imagini in care Swami Nithyananda a fost surprins in scene intime cu doua discipole minore. Nithyanada are foarte multi adepti in sudul Indiei, iar organizatia sa are numeroase ramuri in Statele Unite ale Americii si Europa.

"Swami Nithyannda a fost arestat in Solan alaturi de asociatul sau Gopal Seelm Reddy, urmand sa fie adusi in regim de urgenta in Bangalore", declara seful politiei locale, D.V. Guruprasad. Guru-l are varsta de 32 de ani si este liderul spiritual al Dhyanapeetam-ului (Centrul Cunoasterii), dupa cum se numeste ashramul sau.

"Am decis sa ma retrag intr-o recluziune pe timp nedefinit. Daca este nevoie, voi reveni printre oameni sa vorbesc despre ce s-a intamplat de fapt, voi spune adevarul si voi vorbi cu inima pura", marturiseste Nithyananda.

Discipolii gurului sustin ca materialul video a fost trucat si distribuit de fosti practicanti gelosi pe succesul maestrului, precum si de rivalii din alte ashramuri care cautau cu oprice pret un motiv sa-l discrediteze.

Sursa: BBCNews

CITESTE SI :