Prima pagină D:News

3 programe-surpriza pe Animal Planet

Redactia Descopera.ro | 05.03.2010 | ● Vizualizări: 284
3 programe-surpriza pe Animal Planet     animal planet, animale, animale salvate, mark o'shea, animale salbatice, program animal planet + zoom
Galerie foto (3)

In luna iunie, pentru toti iubitorii de animale, cunoscutul post TV Animal Planet a pregatit trei programe inedite.

SSPCA: ANIMALE SALVATE

"SSPCA: Animale salvate" urmăreşte viaţa de zi cu zi a inspectorilor şi şoferilor de ambulanţă care lucrează cu Societatea pentru Prevenirea Cruzimii faţă de Animale din Scoţia. Aceşti oameni şi-au asumat misiunea de a salva şi proteja o diversitate extraordinară de animale sălbatice, domestice şi de companie, încurajând bunătatea şi blândeţea în relaţia oamenilor cu toate animalele. Urmăriţi cum Andy, un inspector experimentat, ajunge pe o plajă de lângă oraşul Inverness pentru a ajuta un pui de focă rămas orfan, în timp ce în Edinburgh un şofer de ambulanţă, Connie, prinde un şarpe care se afla într-o maşină. Echipele lucrează în medii extrem de diverse, înfruntând tot felul de situaţii dificile pentru a proteja animalele Scoţiei, de la caşaloţi şi scorpioni până la iepuri, şerpi, câini şi pisici.
Începând de marţi 1 iunie , de la ora 19:30

AVENTURILE LUI O'SHEA

Acest program îl prezintă pe expertul în reptile Mark O'Shea într-o misiune periculoasă: el îşi propune să găsească animale greu de găsit, specii extrem de veninoase şi în pericol de dispariţie. Străbătând Africa, Mark îndură arşiţa cumplită şi se avântă în adâncurile oceanelor pentru a da de urma acestor animale atât de bine ascunse. Urmăriţi-l cum încearcă să găsească o populaţie de crocodili care trăiesc în mijlocul deşertului, ca să afle cum au ajuns acolo şi cum reuşesc să supravieţuiască. De asemenea, el urmăreşte nişte cobre, pentru a înţelege mecanismul de eliminare a veninului lor. Această descoperire ar contribui la producţia de antivenin, o realizare care ar putea salva multe vieţi.
Începând de vineri 4 iunie , de la ora 19:00

LA LOCUL CRIMEI, IN SALBATICIE

Acest program îl urmăreşte pe Steve Galster, investigator al unor crime produse în sălbăticie, care demască brutalitatea comerţului cu animale sălbatice. În fiecare episod, el îşi propune să rezolve un nou caz, folosind tehnici criminaliste de analiză ADN pentru a localiza criminalii şi a stabili exact cine se află în centrul fiecărei operaţiuni. Colaborând cu experţi locali, el pune la cale o "cacealma" pentru a-i prinde pe făptaşi şi foloseşte camere de filmare ascunse, cu care să îi surprindă în flagrant. Comerţul cu specii în pericol de dispariţie este a treia mare activitate infracţională din lume, iar acest program îşi propune să îi demaşte pe cei care obţin profituri de pe urma acestei afaceri.
Începând de miercuri 2 iunie , de la ora 21:00

DESCOPERA LUMEA IN CARE TRAIESTI: