Prima pagină D:News

Parada din Houston a automobilelor “artistice” (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 05.14.2010 | ● Vizualizări: 87
Parada din Houston a automobilelor “artistice” (FOTO)     parada automobilelor artistice din Houston, defilare, expozitie, spectaculos, SUA, galerie foto + zoom
Galerie foto (15)

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in orasul american Houston, Parada Artistica a Automobilelor, a avut loc in data de 8 mai si este considerat cel mai mare de acest fel din intreaga lume.

Aproximativ 250.000 de spectatori s-au adunat sambata trecuta in Houston pentru a admira cele peste 300 de autovehicule modificate si ornamentate dupa cele mai nebunesti tendinte. Maestru de ceremonii al evenimentului a fost actorul american Dan Akroyd, care a dat startul excentricei defilari, in aclamarile multimii.Parada Artistica a Automobilelor din Houston adduce laolalta entuziasti ai masinilor si artisti deopotriva, gazduit o sectiune de masini modificate extrem care, in ciuda tuturor adaosurilor, functioneaza in parametri normali. Iata cateva imagini ale celor mai spectaculoase automobile care au participat la parada din 2010.

Sursa: Odditycentral

CITESTE SI:

DESCOPERA LUMEA IN CARE TRAIESTI!