Prima pagină D:News

Cel mai puternic stil de karate vine la Bucuresti (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 05.20.2010 | ● Vizualizări: 984
Cel mai puternic stil de karate vine la Bucuresti     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Considerat de multi experti in arte martiale drept cel mai puternic stil de karate, Kyokushinkai (supranumit si Karate-ul Ultimului Adevar), reprezinta mostenirea lasata atat omenirii, cat si posteritatii, de catre cel care a fost maestrul fondator al acestei arte martiale, Sosai Masutatsu Oyama (1923-1994).

Caracterizat prin tehnici de lupta explozive realizate in forta, kata specifice si modalitati de respiratie deosebite, Kyokushin Karate este un stil foarte eficient in care se pune accentul in mod egal pe lupta in sistem full-contact, autoaparare, spargeri spectaculoase si meditatia Zen.

Federatia Romana de Arte Martiale de Contact, condusa de Shihan Dorel Bulearca, singurul roman cu centura neagra 5 dani in Kyokushin, prin Departamentul de Karate Kyokushinkai IKO1, organizeaza pentru a doua oara in Romania, Campionatul European de Karate Kyokushinkai.

Asteptatul eveniment, unde se vor infrunta cei mai buni luptatori din Europa si vor putea fi intalniti maestrii acestui stil de karate, va avea loc in data de sambata 22 Mai, anul curent, in incinta Salii Polivalente din Bucuresti.CITESTE SI :

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI