Prima pagină D:News

Credeti ca sunt fotografii? (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 06.01.2010 | ● Vizualizări: 1125
Credeti ca sunt fotografii? (FOTO)     desene artistice in creion, senzational, real, incredibil, unic, rar, galerie foto, imagini, poze, animale, artist + zoom
Galerie foto (11)

Par fotografii artistice ale unor animale vii, expresive, dar, oricat ar fi de greu de crezut, aceste imagini sunt, integral, realizate din creion.

Paul Lung, un artist in varsta de 38 de ani, din Hong Kong, nu are nevoie decat de un creion de grafit cu grosimea de 0.5 mm si coli de hartie format A4, pentru a crea unele dintre cele mai impresionante piese artistice ce pot iesi din mana unui om.Paul adora sa deseneze de cand se stie si face acest lucru zilnic, pret de 3-4 ore, dupa programul de lucru. Nu foloseste niciodata guma de sters si isi petrece pana la 60 de ore lucrand la fiecare dintre desenele lui, insa rezultatele pot taia respiratia celor mai rigurosi critici.Paul insusi spune ca pana si prietenilor lui le vine greu sa creada ca barbatul isi deseneaza pur si simplu creatiile, cel putin pana il vad la lucru. Scepticismul este de inteles, dat fiind faptul ca este aproape imposibil de facut diferenta intre o fotografie reala, alb-negru, si operele artistului, cel putin de la distanta.

Sursa: Odditycentral

DESCOPERA lumea in care traiesti!

CITESTE SI: