Prima pagină D:News

Record Mondial! 115 ore de poker non-stop

Redactia Descopera.ro | 06.09.2010 | ● Vizualizări: 166
Record Mondial! 115 ore de poker non-stop     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Paginile prestigioasei Guiness World Record au un nou erou in persoana jucatorului profesionist de poker Phil Laak. Acesta a jucat poker in continuu, nu mai putin de 115 ore, in incinta celebrului cazino Bellagio din Las Vegas.

Poreclit printre cunoscatori, Unabomber Poker, temerarul Phil Laak s-a supus unei probe foarte dure pentru sanatatea si sistemul sau nervos. Pentru omul obisnuit, incercarea jucatorului de carti recordman, se poate traduce prin efortul cumulat a nu mai putin de trei saptamani de munca compactate in 5 zile de activitate non-stop, fara pauza de odihna sau somn.

Fostul record mondial consta in 78 de ore de jucat poker si a fost obtinut de Paul Zimbler, in decursul anului trecut. Din acel moment, recordul a fost impins la 80 de ore, apoi la 100, dar nu s-a ivit niciun pretendent care sa le doboare. Atunci, conform propriilor declaratii, Unabomber Poker s-a decis sa participe, iar dupa cele 115 ore traduse prin 4,8 zile de efort mental continuu, Laak nu a mai putut continua, luand inteleapta decizie de a se opri.

Phil Laak a adormit efectiv, cu capul pe masa la sfarsitul celor 115 ore, in strigatele de admiratie si aplauzele celor prezenti la Bellagio. Datorita efortului de a juca carti in acest maraton, Unabomber a slabit 2 kilograme si jumatate.

"In 4 zile, echipele profesioniste de baseball pot juca o serie completa una impotriva celeilalte. Un sofer poate, de asemenea, sa strabata distanta dus-intors intre Los Angeles si New York, in acelasi interval de timp. Acum, imaginati-va ca puteti sa faceti toate astea fara nici macar un minut de somn, si asa veti avea o idee despre performanta lui Phil Laak", titra un text de pe site-ul personal al jucatorului.

Sursa: PokerNewsDaily

CITESTE SI: