Prima pagină D:News

“Ministerul Domnului” este cea mai mare (si sfanta) “casa in copac” din lume (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 06.21.2010 | ● Vizualizări: 490
“Ministerul Domnului” este cea mai mare (si sfanta) “casa in copac” din lume (FOTO)     cea mai mare casa in copac din lume, galerie foto, imagini, poze, SUA, Dumnezeu, constructie impresionanta, bizar + zoom
Galerie foto (13)

Amplasata in Crossville, Tennessee, SUA, “Casa Ministeriala” i-a luat lui Horace Burgess 14 ani din viata pentru a fi construita in jurul unui stejar alb, inalt de 25 de metri si cu diametrul trunchiului de 3,65 metri. Edificiul din lemn masoara, el insusi, 30 de metri in inaltime si este sustinut de alti sase copaci robusti, ce actioneaza ca stalpi naturali.

Burgess sustine ca a inceput sa cladeasca uriasa sa casa in copac dupa o viziune pe care a avut-o in 1993. Dumnezeu i-a vorbit, zicandu-i: "Daca ai sa imi construiesti o casa in pom, voi avea grija sa nu ramai niciodata fara materiale". Si astfel, si-a petrecut urmatorii 14 ani construind "Ministerul" doar cu materiale recuperate de la alte constructii. Asadar, in ceea ce il priveste, Horace este convins ca Dumnezeu i-a oferit materia prima necesara.Desi nu s-a obosit niciodata sa masore "Ministerul" - el estimeaza ca ar acoperi o suprafata totala de aproximativ 700-1000 de metri patrati - a numarat, totusi, cuiele pe care le-a batut in lemne, 258.000. Costurile de construire pentru cea mai mare casa in pom din lume s-au ridicat la aproximativ 12.000 de dolari si circa 400-500 de vizitatori vin saptamanal sa o vada, majoritatea turisti din afara statului, care au auzit ca, undeva in Tennessee, exista o casa in copac de 10 etaje.

Sursa: Odditycentral

DESCOPERA lumea in care traiesti!

CITESTE SI: