Prima pagină D:News

Esti victima unui atac la supermarket! Ce este de facut ?

Redactia Descopera.ro | 06.24.2010 | ● Vizualizări: 54
Esti victima unui atac la supermarket! Ce este de facut ?     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Traim intr-o lume tot mai instabila. Criza economica mondiala, care afecteaza din ce in ce mai mult si Romania, va avea foarte curand efecte mult mai grave decat cele din prezent. Alimentele vor deveni un lux, iar atacurile care au ca scop jefuirea celor indeajunsi de norocosi sa isi umple cosul cu provizii, se vor inteti in preajma supermarketurilor, pietelor si alimentarelor. Ce este de facut intr-o astfel de situatie limita?

Fostul campion de MMA Bas Rutten ofera mai multe raspunsuri intr-un clip video in care eficienta martiala se impleteste de minune cu umorul original al celebrului luptator olandez.

Pentru impatimitii fenomenului MMA, Sebastian "Bas" Rutten este deja o legenda. Faimos si apreciat nu doar datorita palmaresului sau competitional (multiplu campion Pancrase in Japonia si UFC in S.U.A.), cat si pentru instructionalele sale, Bas Rutten se foloseste de abilitatile sale martiale, sarmul si umorul caracteristic, pentru a demonstra cum te poti apara in cazul in care esti atacat cand iesi de la supermarket si ai mainile ocupate cu sacose sau impingi un carucior.

Nu iti trebuie decat sange rece si stapanire de sine. Astfel vei descoperi ca orice poate deveni o arma eficienta, de la carucior pana la o banala punga de plastic. Mergi pe mana lui Bas!

CITESTE SI :