Prima pagină D:News

Pe urmele misteriosilor caini uriasi care au speriat Marea Britanie

Redactia Descopera.ro | 07.08.2010 | ● Vizualizări: 581
Pe urmele misteriosilor caini uriasi care au speriat Marea Britanie     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Inspaimantatorii ochi rosii si urletele infioratoare ale fantomaticilor Caini Negri au bantuit multa vreme paginile literaturii britanice. De la povesti din vechime pana la cele mai recente, multe subiecte s-au rotit in jurul mitului legendarilor caini uriasi. De curand, caracterul pur fictional al acestor descrieri a inceput sa fie supus indoielii.

In ultimii ani, mai multe marturii au fost inregistrate cu privire la unele intalniri cu caini negri de talie mare, asemanatori unor lupi, mai ales in regiunile rurale ale Regatului Unit. Acum, zoologi si experti in paranormal au pornit in cautarea unor probe care sa le dovedeasca existenta. Aceste animale ar fi fost vazute nu doar in Marea Britanie, dar pe tot intinsul Europei si chiar in America de Sud.

Doctorul Simon Sherwood, lector de psihologie si director al Centrului pentru Studierea Anomaliilor Psihologice din cadrul Universitatii Northampton sustine: "Reperarile Cainilor Negri sunt cu siguranta mai mult decat legende vechi de sute de ani. Primesc inca povesti de la oameni care au cautat pe Internet informatii referitoare la acest subiect si care au ajuns pe pagina mea. Am colectat pana acum aproximativ 50 sau 60 de istorisiri din toata lumea, ale unor astfel de intalniri, pe parcursul a peste zece ani, dintre care multe sunt de factura recenta".

Sursa: Express

DESCOPERA lumea in care traiesti!

CITESTE SI: