Prima pagină D:News

"Sofer de Romania", primul joc interactiv de supravietuire pe soselele tarii

Redactia Descopera.ro | 07.08.2010 | ● Vizualizări: 113
„Şofer de România”, primul joc interactiv de supravieţuire pe şoselele ţării     presa, media, joc, online, internet, ProMotor, sofer, Romania + zoom
Galerie foto (1)

ProMotor.ro a dat, pe 5 iulie, startul jocului soferderomania.ro, un joc virtual interactiv şi haios în cadrul căruia concurenţii trec prin situaţii similare traficului din România, pe care le pot depăşi cu ajutorul “vizitelor” primite de la prieteni.

Soferderomania.ro propune participanţilor 10 trasee autohtone foarte cunoscute, fiecare traseu finalizat însemnând câte o şansă de câştig la marele premiu, un Opel Corsa 111 Ani Ediţie Limitată sau, la premiile secundare, câte 1.000 de RON pe săptămână.

Fiecare traseu este o nouă provocare pentru utilizatori pentru că, la fiecare pas, drumul este presărat, într-o notă umoristică tipic românească, cu obstacole asemănătoare celor întâlnite în realitate pe şosele: gropi mari şi dese, intersecţii blocate, stâlpi în mijlocul şoselei, tencuială căzută, amenzi surprinzătoare pentru parcare şi multe altele.

După ce şi-a obişnuit utilizatorii cu informaţii calde şi cu teste în premieră, Promotor.ro testează acum cât de pricepuţi sunt pasionaţii de domeniul auto, prin quiz-urile surpriză care apar în joc şi la care un raspuns corect poate aduce puncte.

"Sofer de România" este singura competiţie în care depăşirea frustrărilor din traficul autohton se transformă în premii şi a devenit deja cel mai incitant joc al verii.

Despre ProMotor.ro

Dezvoltat de Apropo Media, site-ul www.promotor.ro este componenta online a celui mai important brand din presa auto din România. Adresat atât pasionaţilor, cât şi utilizatorilor care doresc să fie mereu la curent cu noutăţile lumii auto, site-ul prezintă cele mai noi şi interesante ştiri şi cele mai aşteptate teste cu modele de maşini noi, teste comparative sau teste de anduranţă.


Despre Apropo Media SRL

Apropo Media SRL acţioneaza pe piaţa de publicitate online în dublă calitate: atât ca publisher online, lansând sau relansând proiecte proprii sau extensii online ale brand-urilor Publimedia si Mediafax, cât şi ca broker de publicitate online cu un portofoliu de peste 30 de site-uri, ce acoperă cele mai importante segmente de public.

Descopera.ro te provoaca sa iti testezi cunostintele de geografie!

Joaca "Descopera Romania" si castiga!

Tag-uri: presa | media | joc | online | internet | ProMotor | sofer | Romania