Prima pagină D:News

Lumea de jeleu a lui Liz Hickok (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 07.18.2010 | ● Vizualizări: 266
Lumea de jeleu a lui Liz Hickok     jeleu, reproduceri miniaturale, miniaturi, lumea de jeleuri, san francisco, galerie foto, imagini, poze + zoom
Galerie foto (13)

Liz Hikcoc este o artista din San Francisco, ce isi exprima de minune talentul prin lucrari ce au ca materie prima... jeleul.

Femeia este priceputa in arta fotografiei, a filmarii si a sculptatului, dar a descoperit ca mediul sau artistic favorit este cel din jeleuri. Instalatia sa, denumita "San Francisco in Jell-O", a inceput sa fie promovata masiv dupa ce a primit aprecierea publicatiilor New York Times, San Francisco Magazine, precum ai a altor reputati colosi mass-media.Pentru a isi crea miniaturile din jeleu, Liz Hikkok realizeaza intai modele la scara redusa ale structurilor pe care vrea sa le reproduca, pe care le foloseste apoi pentru a face mulaje. Fiecare element este apii distribuit in lumea Jell-O si amplasat in decorul puternic iluminat din spate si de dedesubt. Din pacate, cladirile din jeleu se depreciaza destul de repede, iar in urma lor mai raman doar fotografiile, asemenea celor care pot fi admirate si aici.

Sursa: Odditycentral

Descopera lumea in care traiesti:

CITESTE SI: