Prima pagină D:News

Parasailing cu magarul (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 07.25.2010 | ● Vizualizări: 140
Parasailing cu magarul (VIDEO)     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Politia din regiunea Krasnodar situata in sudul Rusiei, investigheaza un caz cel putin neobisnuit de cruzime impotriva animalelor. Cazul include um biet magar legat fara voia lui de o parasuta de catre stapanii inconstienti, si lansat intr-o tentativa de parasailing de-a lungul unei plaje de la Marea Azov.

"Magarul a fost dus la o tura de parasailing pentru a atrage atentia tuturor turistilor, in ceea ce s-a vrut o forma atipica de reclama pentru o firma locala care organizeaza sedinte de parasailing.
Odata ridicat de vantul puternic si tractat in viteza de barca cu motor, magarul s-a speriat si a inceput sa raga salbatic.

"Adultii radeau, fluierau si aplaudau de pe marginea plajei, in timp ce copii speriati au inceput sa planga. Cu toate acestea nimeni nu a anuntat de urgenta politia", declara purtatorul de cuvant al Politiei din Krasnodar.
Incidentul a fost relatat pentru inceput in cotidienele locale, dupa care a fost preluat de catre marile agentii de stiri din lume. Patronul firmei de parasailing a fost arestat, urmand sa fie acuzat de acte voluntare de cruzime impotriva animalelor.

Sursa: RiaNovostiCITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI