Prima pagină D:News

Primul card eco din Romania

Redactia Descopera.ro | 07.28.2010 | ● Vizualizări: 85
Primul card eco din Romania     GE Garanti Bank, WWF, World Wide Fund for Nature, ecologie, WWF Bonus Card, initiative verzi, card, banci + zoom
Galerie foto (1)

GE Garanti Bank şi WWF lansează WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco din România.

GE Garanti Bank, împreună cu organizaţia de mediu WWF (World Wide Fund for Nature), anunţă lansarea cardului WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco de pe piaţa bancară din România. WWF Bonus Card este creat special pentru toţi cei care vor să contribuie la protejarea mediului înconjurător din România.

GE Garanti Bank va oferi 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate cu WWF Bonus Card organizaţiei WWF, pentru sprijinirea proiectelor ce vizează conservarea şi protejarea naturii în ariile protejate din Carpaţi, de-a lungul Dunării şi în Delta Dunării, dar şi promovarea dezvoltării socio-economice durabile şi a unui stil de viaţă cu un impact redus asupra mediului.

Procentul de 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate cu WWF Bonus Card va fi suportat în întregime de către GE Garanti Bank. WWF Bonus Card, emis sub sigla MasterCard, este un card de credit ce oferă toate beneficiile programului de loialitate Bonus Card (acumulare de bonus, folosirea bonusului, rate fără dobândă, perioada de gratie). Ceea ce aduce în plus WWF Bonus Card este procentul de 0,5% din valoarea cumpǎrǎturilor efectuate de cǎtre posesorii WWF Bonus Card pe care GE Garanti Bank îl va acorda suplimentar organizaţiei WWF.

"Odată cu lansarea primului card eco WWF Bonus Card dorim să oferim posibilitatea clienţilor noştri să se implice in acţiunile de conservare a naturii şi să contribuie în mod direct la îmbunătăţirea mediului în care trăiesc, prin susţinerea proiectelor derulate de WWF în România. WWF Bonus Card este un produs inovator pe piata bancară din România şi avem încredere că se va bucura de un important succes printre utilizatorii de carduri de credit care doresc să dea naturii o mână de ajutor ", a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GE Garanti Bank.

"Acest card reprezintă pentru WWF o oportunitate de a comunica către o noua categorie de public importanţa conservarii naturii pentru viaţa noastră şi problemele asupra cărora ne concentrăm în cadrul proiectelor pe care le derulăm. În acelaşi timp, prin intermediul implicării GE Garanti Bank, posesorii cardului pot avea o contribuţie directă la activităţile de protecţie a unor zone naturale din România pe care nu le pot sprijini în alt mod", a declarat Luminiţa Tănasie, Director de Program, WWF România.

Posesorii WWF Bonus Card vor primi, periodic, noutăţi privind evoluţia proiectelor derulate de WWF şi oportunităţile de implicare in acţiunile organizaţiei de protejare a naturii. Noul WWF Bonus Card poate fi obţinut în orice agenţie GE Garanti Bank, sunând la Alo Garanti, aplicând online (urmând ca aplicantul să fie contactat de un agent GE Garanti Bank) sau beneficiind de recomandarea unui posesor Bonus Card în cadrul campaniei "Cine ţi-a recomandat Bonus Card" (Member Get Member). De asemenea, cei care sunt deja deţinători Bonus Card pot opta pentru noua varianta, fără costuri suplimentare.

Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, a fost desemnat de No-Cash "Cel mai vândut card de credit în 2009". În 2009, numărul clienţilor Bonus Card a depăşit cifra de 80.000.

Fondată în 1961, WWF este una dintre cele mai mari şi eficiente organizaţii internaţionale independente care derulează proiecte pentru conservarea naturii. WWF are aproximativ 5 milioane de susţinători în toata lumea şi o reţea activă în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România WWF luptă pentru un viitor mai bun pentru natura şi oameni, lucrând cu comunităţi, guverne şi căutând soluţii pe termen lung. Un viitor în care pădurile, speciile ameninţate, ariile protejate, Delta se bucură de protecţia pe care o merită şi sunt respectate de către specia umana.

*

CITESTE SI: