Prima pagină D:News

La numai 4 ani a doborat recordul mondial la flotari

Redactia Descopera.ro | 08.01.2010 | ● Vizualizări: 608
La numai 4 ani a doborat recordul mondial la flotari     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Nici nu a scapat bine de scutece ca Ronak Vitha, un baietel din India, care a implinit recent 4 ani, a doborat recordul mondial la flotari, efectuand 1500 de astfel de exercitii fizice in numai 40 de minute. Mai mult, parintii baietelului sustin ca fiul lor s-a pregatit pentru acest record inca de cand a inceput sa faca primii pasi...

Ruchi Vitha, mama baiatului, a realizat ca noul ei nascut are o flexibilitate iesita din comun inca de la varsta de un an, astfel ca l-a incurajat sa faca exercitii fizice chiar de la aceasta varsta frageda. Mai mult, ea a angajt unul dintre cei mai cunoscuti antrenori personali de fitness din India pentru a-i pregati fiul.

"La varsta de doi ani, fiul meu deja practica yoga acasa si facea exercitii fizice complexe care l-ar fi pus in dificultate chiar si pe un om matur. Daca noi ii spuneam sa execute un anumit numar de flotari, intotdeauna incerca, ziua urmatoare, sa faca un numar mai mare", sustine Ruchi Vitha.

"Visul meu este sa devin jucator de tenis si sa am un corp asemenea actorului Amir Khan in filmul Ghajini", a declarat noul campion mondial la flotari.

Copilul este cu atat mai mandru si mai ambitionat sa isi atinga visul cu cat idolul sau, actorul indian Amir Khan, a fost pregatit chiar de antrenorul sau de astazi.


Sursa: WeirdAsiaNews

CITESTE SI: