Prima pagină D:News

Gorila amatoare de jocuri video

Redactia Descopera.ro | 08.12.2010 | ● Vizualizări: 306
Gorila amatoare de jocuri video     gorile, zoologie, natura, gorila, maimute, incredibil, nemaivazut, nintendo ds, mario + zoom
Galerie foto (2)

Vizitatorii unei gradini zoologice au ramas stupefiati atunci cand au vazut o gorila jucandu-se cu o consola de videogames portabila.

Mai mult de atat, se pare ca gorilele s-au harjonit si s-au alergat un timp, pentru a se juca cu toate pe consola. Totul s-a intamplat la Gradina Zoo din Oackland, California. Un baietel in varsta de 5 ani se pare ca nu a fost prea impresioniat de animalele de la zoo si se juca la consola sa Nintendo DS ultimul joc Mario Bross. Cand a ajuns langa spatiul gorilelor, micutul neatent si-a scapat consola printre gratii.Atrasa de muzica jocului, o gorila femela, Bawang, a insfacat imediat consola, a privit-o cateva minute mirata si apoi a inceput sa butoneze la ea, continuand jocul de unde il lasase pustiul. Nu a avut insa prea mult timp sa se joace, deoarece fiul ei, Hasani, a venit si el atras de joc si dupa ce si-a urmarit linistit mama, i-a smuls consola din mana si a luat-o la goana. Bawang l-a lasat initial in pace, iar Hasani a inceput la randul lui sa butoneze consola. In cele din urma, gorila mama a pus din nou mana pe consola si a continuat jocul. Totul s-a sfarsit atunci cand a venit un ingrijitor. De parca ar fi stiut ca poseda un obiect care nu are ce cauta in spatiul ei, Bawang a aruncat imediat consola dupa gratii, inspre vizitatorii amuzati.

Afla 30 de lucruri pe care nu le stiai despre maimute

CITESTE SI: