Prima pagină D:News

Pitonii – cea mai noua arma a Mafiei italiene

Redactia Descopera.ro | 08.13.2010 | ● Vizualizări: 400
Pitonii – cea mai noua arma a Mafiei italiene     mafia, piton, droguri, cocaina, carabinieri + zoom
Galerie foto (1)

Membrii unei patrule a carabinierilor s-au confruntat cu un adversar mai putin obisnuit in timpul unui raid efectuat in fieful unor traficanti de droguri din Roma. Carabinierii fusesera avertizati ca traficantii poseda un animal deosebit de periculos dar nici unul dintre ei nu s-a asteptat ca paznicul drogurilor sa fie un urias... piton albinos.

Sarpele, care masura peste 3 metri lungime, fusese infometat pentru a deveni mai agresiv,si fusese lasat liber in apartament pentru a-i intimida pe cei care ar fi incercat sa intre in incapere, precum si pentru a-i obliga pe rau platnici sa isi achite datoriile fata de traficantii de droguri.

Carabinierii nu au putut trece de animalul deosebit de agresiv, astfel ca au fost nevoiti sa cheme angajatii unei gradini zoo pentru a momi animalul si pentru a-l imobiliza. A fost nevoie de o cusca uriasa si de o gaina intreaga pentru ca pitonul sa se lase ademenit.

Mai mult, reptila fusese invatata sa doarma pe plicurile cu cocaina pura ale infractorilor, politia retinand nu mai putin de 5 kilograme de droguri din locuinta acestora. Pana in prezent, carabinierii au arestat 6 persoane in timp ce alte 6 sunt date in urmarire. Cel mai probabil, cei 12 infractori vor fi acuzati atat de posesie si trafic cu droguri de mare risc precum si detinerea ilegala a unei specii aflate pe cale de disparitie.

Sursa: ABC

CITESTE SI: