Prima pagină D:News

In Croatia, poti circula cu autobuzul doar daca faci baie

Redactia Descopera.ro | 08.15.2010 | ● Vizualizări: 176
In Croatia, poti circula cu autobuzul doar daca faci baie     croatia, igiena, transport in comun, baie, turism + zoom
Galerie foto (1)

O masura cu totul neobisnuita, dar care s-a dovedit extrem de populara in randul croatilor si al turistilor din aceasta tara, a fost luata de compania de trasnport public (GPP) din orasul Osijek. Astfel, persoanelor care miros urat li se va interzice accesul in mijloacele de transport in comun, a anuntat Josip Nadj, directorul companiei GPP, in cotidianul local Glas Slavonije.

"Pasagerilor care miros urat li se va spune acest lucru chiar la urcarea in tramvaie, autobuze si troleibuze. Ei vor fi rugati frumos de catre soferi sa nu urce pentru a nu deranja si pe ceilalti calatori. Stiam ca este o situatie neplacuta dar este imperios necesara", a adaugat acelasi Josip Nadj.

Acesta a afirmat ca, date fiind temperaturile mari din ultima perioada, o calatorie cu un mijloc de transport in comun a devenit suficient de neplacuta chiar si fara oameni care obisnuiesc sa nu se imbaieze zilnic, o situatie stanjenitoare atat pentru localnici cat si pentru zecile de mii de turisti care viziteaza an de an Croatia.

Nadj a declarat pentru presa locala ca aceasta este doar o prima masura, curand urmand a fi interzis si accesul persoanelor cu inghetata sau bauturi racoritoare.

Sursa: CroatianTimes

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI