Prima pagină D:News

Extraterestrii sunt asteptati la “Muntele Sacru” din Marea Britanie

08.18.2010 | ● Vizualizări: 1431
Extraterestrii sunt asteptati la “Muntele Sacru” din Marea Britanie     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Un numar record de OZN-uri si-ar putea face curand simtita prezenta pe cerul de deasupra comitatului britanic Devon, cu ocazia pelerinajului spiritual de venerare intreprins de mai multi indivizi pe un “munte sacru” aflat aici.

Membrii Societatii Aetherius vor urca sambata, 28 august, pe YesTor, al doilea cel mai inalt punct din Dartmoor, Devon, pentru acanta si a se ruga, ca urmare a convingerii ca locul este incarcatcu energie spirituala.

Iar, daca ceremonia va determina un raspuns al extraterestrilorsimilar cu cel obtinut de pelerinajul acelorasi oamenila Combe Martin, cu doi ani in urma, cerurile ar trebui sa abundein farfurii zburatoare.

Atunci, in 2008, peste 100 de adepti au vizitat satul din nordulDevonului, si peste 200 de sesizari cu privire la survolul unorOZN-uri au fost inregistrate pe teritoriul Marii Britanii. Purtatorul de cuvant al Societatii Aetherius, Mark Bennet, sustineca "pentru fiecare pas pe care il facem in directiaextraterestrilor, ei fac doi catre noi, insa trebuie sa depunemefortul de a ne arata disponibili. Avem nevoie de pace siiluminare, pentru ca ei sa fie apoi in pozitia de a neajuta".

Societatea Aetherius a fost fondata in anii '50, de catre Dr.George King, care pretinde ca anumite locuri de pe muntele sacru din Devon aufost incarcate cu energie spirituala de catre extraterestri venitide pe Marte si Venus. Doctorul King a activat ca medium, iar ceicare il urmeaza cred ca discursurile sale in stare de transa sunt oforma de comunicare dinspre forme de viata superioare.

Sursa: TPM

Descopera lumeain care traiesti:CITESTE SI: