Prima pagină D:News

Razbunarea taurului a lovit acolo unde trebuia (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 08.19.2010 | ● Vizualizări: 225
Razbunarea taurului a lovit acolo unde trebuia (VIDEO)     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Poate ca o asemenea comparatie este putin exagerata pentru cazul de fata, dar, urmarind imaginile din videoclipul de mai jos, putem conchide ca natura se intoarce impotriva omului in cele mai diverse moduri.

Episoade tragice in care victima coridei, taurul, isi ia calaul, pe toreador, in coarne, ranindu-l grav sau chiar ucigandu-l, s-au mai vazut. Si sunt impresionante. Recent insa, la o corida din Tafalla, Spania, animalul abuzat spre amuzarea unui public insetat de sange, perfect constient de oamenii din tribune si parand sa fi inteles cine ii este adevaratul dusman, a lansat un atac furibund si extrem de agil impotriva audientei socate.

Este greu de precizat, privind dezlantuirea masivului animal, ce impresioneaza mai mult: faptul ca un taur cu greutatea de aproximativ 400 - 500 de kilograme executa un salt in inaltime comparabil cu cel de care este capabila o felina mare sau ca un animal deloc consacrat pentru agerimea mintii sale a vazut (si inteles) dincolo de mana care agita sfidator o muleta prin dreptul ochilor sai.

Sursa: Youtube

Descopera lumea in care traiesti:

CITESTE SI: